Kim Cattrall ezért vállalta mégis, hogy szerepeljen az És egyszer csak… 2. évadában

2023. június 06.
Bombaként robbant a hír, hogy a Szex és New York kedvence, Kim Cattrall mégis vissza fog térni egy jelenet erejéig az ikonikus sorozat folytatásában, az És egyszer csak... második szériájában. Miért gondolta meg magát a színésznő, aki egyértelműen nemet mondott az első évadra?

Kim Cattrall, azaz Samantha Jones nélkül nincs Szex és New York. Az És egyszer csak… persze emlegeti Samanthát, aki a sztori szerint Londonba költözött, de csupán SMS-ben kommunikál vele Carrie Bradshaw. 

Samantha szellemén túl a következő szériában egy kicsit többet fogunk kapni, ugyanis Kim Cattrall egy jelenet erejéig mégiscsak csatlakozik a régi bandához. 

Ezért vállalta mégis Kim Cattrall a szereplést 

Köztudott, hogy Cattrall és Sarah Jessica Parker személyes ellentéte húzódik Samantha karakterének kiírása mögött, most azonban úgy tűnik, valami megváltozott. 

A Buzzfeed cikke szerint Cattrall visszatérésének két oka is van. Egyrészről nem tetszett neki, ahogyan kiírták Samanthát a történetből, másrészről pedig a visszatérő jelenethez nem kellett senkivel találkoznia, ezért nem kellett súrlódásoktól tartania a felvétel során. 

Fotó: Getty Images