Sarah Jessica Parker ikerlányai már szinte felnőtt nők

2022. szeptember 28. |

Sarah Jessica Parker a Hocus Pocus 2 premierjén lépett a vörös szőnyegre kedden, és csatlakoztak hozzá tizenéves ikerlányai is.

A Szex és New York sztárja a halloweeni film premierjét családi programmá tette, magával vitte a 13 éves gyerekeit, Mariont és Tabithát is. A trió stílusos megjelenést kapott a New York-i Lincoln téri Színház rendezvényén. Csatlakozott hozzájuk SJP férje és a gyerekek apja, Matthew Broderick is.

sarah-jessica-parker-gyerekei

Ritka alkalom, hogy a család együtt kerüljön reflektorfénybe. Legutóbb a nagy testvér, a 19 éves James Wilke Broderick csatlakozott hozzájuk a vörös szőnyegen, de ez a ritka alkalmak egyike volt. Előtte tavaly szeptemberben osztott meg a színésznő egy képet is a gyerekeiről, amint elindultak az iskolába, így egyáltalán nem mondhatjuk, hogy túlzásba vinné a gyerekek mutogatását.

sarah-jessica-parker-gyerekei

sarah-jessica-parker-gyerekei

Fotó: Getty Images, Forrás: Mirror

Ezt már olvastad? 

Sarah Jessica Parker ezekkel a beauty termékekkel szépül

Sarah Jessica Parker ezekkel a beauty termékekkel szépül

A Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker egyike azon hollywoodi színésznőknek, akik nem akarják kétségbeesetten megállítani az idő kerekét, helyette profik segítségével, hatékony kozmetikumokkal szépülnek. Most az is elárulta, melyek ezek.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok