Megszületett Eugénia hercegnő második gyereke – hihetetlenül gyönyörű kisbaba

2023. június 06.
Megérkezett a brit királyi család legkisebb tagja, a néhai Erzsébet királyné dédunokája. Eugénia hercegnő második kisbabája tündéri lett és nagyon különleges nevet kapott!
Eugénia hercegnő terhessége alaposan megzavarja a trónöröklési rendet

Örömhírt hozott a június a brit királyi családnak: Eugénia hercegnő június 5-én Instagramon jelentette be, hogy megszületett második gyermeke. A tüneményes fotókon megmutatta a gyönyörű kisfiút, aki május 30-án jött világra 3200 grammal, és akit a képek tanúsága szerint máris lelkesen fogadott nagytestvére, a kétéves August.

Eugénia hercegnő azt is elárulta, hogyan hívják az újszülöttet: a kicsi az impozáns Ernest George Ronnie Brooksbank nevet kapta, amiből a George nagypapájára és üknagypapájára, VI. Györgyre, míg a Ronnie (vagyis Ronald) Eugénia nagyapjára utal. Eugénia még januárban osztotta meg várandósságának hírét az Instagramon, ahol akkoriban csak annyit árult el, hogy idén nyárra várják a kisbabát.

Erzsébet királynő legkisebb dédunokája egyébként alaposan megzavarja az öröklési rendet: Eugénia most a 11., míg első gyermeke a 12. a trónra várakozók sorában, második gyermeke viszont már a 13. helyet fogja elfoglalni, így a mögöttük várakozó rokonok még hátrébb szorulnak a listán. Eduárd herceg a 14. helyre esik vissza, őt követi Wessex grófjának és Wessex grófnéjének fia, Severn vikomt a 15., valamint lánya, Lady Louise Mountbatten-Windsor a 16. helyen. Anne királyi hercegnő a 17. helyre kerül, és őt követi fia, Peter Philips és két lánya, Savannah és Isla Philips. A 21. helytől Zara Tindall és három gyermeke, Mike Tindall, Mia, Lena és Lucas következnek, ha viszont születnek még új csöppségek a családba, akkor tovább változhat a sorrend.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images