6 alkalom, amikor a királyi család meglepően olcsó ruhában jelent meg

2022. október 29.
A következő ruhákat még a földi halandók is bátran megengedhetik maguknak!

Igaz ugyan, hogy a királyi család női tagjai imádják a méregdrága, tervezői darabokat, néha azonban nekik is jólesik egészen átlagosan öltözködni – ha olyan kedvük van, simán felkapnak például egy Zara vagy egy H&M ruhát is. Mutatunk 6 olyan alkalmat, amikor a királyi család tagjai meglepően olcsó, hétköznapi ruhában jelentek meg a nyilvánosság előtt!

vilmos-katalin

Katalin hercegné 2011-ben, a nászútjára indul el ebben a kék Zara ruhában, ami mindössze 90 dollárba került, tehát mai árfolyamon átszámítva 36 ezer forintba került.

vilmos-katalin

2014-ben egy 79 dolláros, tehát egy 32 ezer forintos Seraphine kismama ruhában tette meg az első hivatalos New York-i látogatását.

meghan-markle-harry

Meghan Markle egy 56 dolláros, azaz mindössze 22 ezer forintos ASOS ruhát viselt, amikor 2018-ban Új-Zélandon járt.

meghan-markle

2019 januárjában pedig egy 34,99 dolláros tehát 14 ezer forintos H&M garbós nyakú ruha mellett tette le a voksát. Ezzel Meghan meg is nyerte a legolcsóbb ruhák királyi versenyét.

meghan-markle

2020-ban az első nyilvános megjelenése alkalmával Meghan egy 70 dolláros, tehát 28 ezer forintos Massimo Dutti pulóvert viselt.

Eugénia-hercegnő

Eugénia hercegnő 2018-ban egy olcsó napszemüveget választott magának: egy 85 dolláros, azaz 34 ezer forintos Mr. Boho szemüvegben jelent meg az egyik barátja esküvőjén.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!