Készül a botrány? A királyi család újabb tagja költözhet Amerikába

2023. február 22.
Vajon mit fog ehhez szólni Károly király?
A királyi család újabb tagja költözhet Amerikába

Lehet, hogy Eugénia hercegnő lesz a következő brit királyi családtag, aki az államok felé veszi az irányt? A Daily Express információi szerint ez határozottan lehetséges, ráadásul Eugéniát – aki jelenleg második gyermekével terhes – nemrég egy Los Angeles-i művészeti kiállításon látták, ami tovább szította a pletykákat.

Az európai királyi családok tagjai közül többen is az Egyesült Államokban élnek: Harry hercegen kívül a tengerentúlon telepedett le Madeleine svéd hercegnő, valamint Martha Louise norvég hercegnő is. Eugénia köztudottan nagyon közel áll unokatestvéréhez, Harryhez, valamint a feleségéhez, Meghan Markle-höz is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Harry és Meghan elsők között voltak, akik értesültek Eugénia terhességéről.

eugenia hercegno civil munka

Lehet, hogy Eugénia hercegnő lesz a következő brit királyi családtag, aki az államok felé veszi az irányt?

Eugénia a királyi család többi tagjához hasonlóan a művészet szerelmese. A hercegnő és férje, Jack Brooksbank jelenleg az Egyesült Államokban nyaralnak, és valószínűleg meglátogatják Harryt és Meghant is Montecitóban. A Daily Express beszámolója szerint a pár véglegesen az Egyesült Államokba szeretne költözni, és állítólag több nyugat-hollywoodi otthont is kiszemeltek már maguknak.

A lap szerint Eugénia úgy festett a művészeti kiállításon, akár egy hollywoodi híresség. A hercegnő egy fekete garbót viselt, bézs színű kabáttal, kiegészítő gyanánt pedig egy fekete napszemüveg volt a fején, a kezében pedig egy fekete Louis Vuitton táska. Nem Eugénia volt az egyetlen híres ember, aki részt vett az eseményen: Owen Wilson és Margot Robbie is jelen voltak.

Forrás: marieclaire.com