Nem klasszikus álompárok, mégis boldogok ezek a híres szerelmesek

2022. október 09.
Szerintünk a következő hírességek nagyon is álompárok, egyszerűen attól, hogy sugárzik róluk a boldogság és a szeretet.

Sokszor halljuk azt hogy „Hollywoodi álompár”. Tökéletes férj és tökéletes feleség. Egy gramm súlyfeleség sincs rajtuk, vakítóan fehér a mosolyuk, korban pont összeillenek, posztjaikból sugárzik a harmónia. De tényleg ezen múlik az, hogy valakik álompárok legyenek? Nem elég annyi, hogy szeressék egymást? A boldog párkapcsolat kicsit sem múlik azon, hogy ki hány kiló vagy éppen hány éves! Szerintünk a következő hírességek nagyon is álompárok, egyszerűen attól, hogy sugárzik róluk a boldogság és a szeretet.

Hugh Jackman idén október 12-én kedden ünnepli az 54. születésnapját. A korábban hazánkban is járó színész már 1996-ban megtalálta az igazit, amikor házasságot kötött Deborra-Lee Furness ausztrál színésznővel és producerrel. Soha senki házasságát nem kérdőjelezték meg annyian a rosszindulatú pletykások, mint az övékét.

Hugh Jackman és felesége Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman és felesége Deborra-Lee Furness (fotó:Jean Catuffe/GC Images)

Tény, hogy Deborra november lesz 67 éves. Tény, hogy nem az az XXS méret, amit az álomgyár teljesen hibásan „megkövetel” az emberektől. De boldogok. Két gyermekük van, és köszönik szépen, ők remek életet élnek. Ahogyan Taylor Swift énekli, teljesen mindegy, hogy mit tesz az ember, mert: „And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate…”

Hugh Jackman és felesége Deborra-Lee Furness

(fotó: Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images)

 

De az egykori James Bond, vagyis Pierce Brosnan is tudna mesélni arról, hogy milyen, amikor valakinek a feleségét kikezdi a média. A színész első felesége Cassandra Harris volt. 11 éve voltak már házasok, amikor a nő méhnyakrák következtében elhunyt. A házaspárnak ugyan csak egy gyermeke született, de Brosnan sajátjaként szerette Harris korábbi kapcsolatából született másik két gyermekét is. A titkos ügynököt megformáló színészt teljesen lesújtotta felesége elvesztése. Akkor és ott azt gondolta, hogy soha többet nem lesz képes újra megnyitni a szívét, és szerelembe esni. Ettől nagyobbat nem is tévedhetett volna. 1994-ben ugyanis egy buliba ment a mexikói Cabo San Lucába, amikor meglátta az amerikai újságírót, Kelly Sahye Smitht. Brosnant magával ragadta az asszony személyisége, mosolya, kisugárzása.

Pierce Brosnan és a felesége Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan és a felesége Keely Shaye Smith (fotó: starzfly/Bauer-Griffin/GC Images)

Már az első randin tudták, ez valami sokkal mélyebb, hosszú távú kapcsolat kezdete. Azóta majdnem 30 év telt el, de az ő szerelmük pont úgy lángol, a kapcsolatuk pont olyan stabil, mint megismerkedésük elején. „Ha Keely rám néz, én attól teljesen elgyengülök. Imádom a személyiségét, azt, hogy mennyire szenvedélyes” – nyilatkozta a színész 2017-ben. Az újságírónő két gyermeknek adott életet azóta, és a terhesség alatt felszedett pluszkilóktól nem sikerült megszabadulni, ami miatt folyamatosan a támadások középpontjába került. Keely nagyon is csinos, nőies hölgy, s ezt így gondolja Brosnan is, akit egyáltalán nem érdekel, hány kiló a neje. Amikor ilyen és ehhez hasonló megjegyzésekről kérdezik, ő csak annyit mond: „Ha kétszer ekkora lenne, akkor én kétszer ennyire szeretném, és pont.

Pierce Brosnan és a felesége Keely Shaye Smith

(fotó: BG002/Bauer-Griffin/GC Images)

De nem csak Hollywoodi hírességekkel esik meg az, hogy a külsejük miatt a gúnyolódok céltáblájává válnak. A luxemburgi hercegi család egyik tagja is a bullying áldozata lett, pusztán azért, mert felszedett pár kilót. A mögöttes ok senkit nem érdekelt.

Stefánia luxemburgi hercegné és Vilmos luxemburgi herceg az esküvőjükön

Stefánia luxemburgi hercegné és Vilmos luxemburgi herceg az esküvőjükön (fotó: Didier Lebrun/Photonews via Getty Images)

Milyen szerencse, hogy férje érzelmei mit sem változtak az elmúlt években, és ez az, ami igazi álompárra teszi a szerelmeseket. Stefánia luxemburgi hercegné, aki a trónörökös Vilmos felesége, kigömbölyödött az esküvő után. Ennek semmi más oka nem volt, mint a sok-sok orvosi kezelés, hogy végre kisbabájuk szülessen. Stefánia és Vilmos kisfia azóta 2 éves, és hamarosan kistesója születik.

Stefánia luxemburgi hercegné és Vilmos luxemburgi herceg

Stefánia luxemburgi hercegné és Vilmos luxemburgi herceg most (fotó: Maison du Grand-Duc / Sophie Margue)