Pierce Brosnan fiaiból elképesztően jó pasik lettek

2022. szeptember 23.
A 69 éves színész együtt pózol két legfiatalabb gyerekével a brit GQ magazin címlapján.

Pierce Brosnan két legfiatalabb gyereke – a 25 éves Dylan és a 21 éves Paris – is csatlakozott apjukhoz a tegnap megjelent brit GQ magazin címlapfotózásán. (A trióról több fotó is készült, ha továbblapozol a galériában, azokat is láthatod.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés

A testvérek az interjúban csak úgy áradoztak az édesapjukról, akit a világ legkedvesebb fickójának neveztek. „Gyerekként mindig azt hittem, hogy apának rengeteg barátja van, mert ha az emberek odajöttek hozzánk az utcán, ő mindig mindenkivel kedélyesen elbeszélgetett –  mesélte Dylan, majd hozzátette, hogy a szüleik kifejezetten normális gyerekkort próbáltak nekik biztosítani: – Átlagos gyerekek voltunk. Erdőben szaladgáltunk, kerestünk valami elfoglaltságot, bicikliztünk az utcán,  úsztunk, szörföztünk és ilyesmi.”

Dylan egyébként az apja nyomdokaiba lépett: filmművészeti egyetemen szerezte a diplomáját, modellkedik, énekel és belekóstolt a színészetbe is. Paris is a show-bizniszben kezdte el bontogatni a szárnyait: 2017-ben indult be a modellkarrierje, és azóta vonult már a Dolce & Gabbana, valamint a Balmain kifutóján is.

Az egykori James Bondnak egyébként összesen 5 gyereke van: az első feleségétől, Cassandra Harristől született két fia (Christopher és Sean), valamint egy lánya, Charlotte. A két legfiatalabb gyerekének a jelenlegi házastársa, Keely Shaye Smith az édesanyja.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!