Izgalmas részletek derültek ki Jennifer Lopez és Ben Affleck titkos esküvőjéről

2022. július 18.
Az énekesnő még új férje vezetéknevét is felvette. A rajongóinak küldött legfrissebb hírlevelét már így írta alá: Mrs. Jennifer Lynn Affleck.

Jennifer Lopez és Ben Affleck egy évvel az újraegyesülésük után, szombat hajnalban a legnagyobb titokban összeházasodott. A hírt tegnap az énekesnő is megerősítette a rajongóinak írt hírlevelében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

100 Layer Cake (@100_layercake) által megosztott bejegyzés

„Megcsináltuk. A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. És kiderült, hogy a szerelem türelmes is. Húsz évig türelmesen várt” – kezdte az írását Lopez, majd részletesen elmesélte, hogyan is zajlott le a Las Vegas-i szertartás.

„Tegnap este Vegasba repültünk, sorban álltunk a házassági engedélyért négy másik párral együtt, akiknek az útja ugyancsak az esküvők fővárosába vezetett. Mögöttünk két férfi fogta egymás kezét, előttünk egy fiatal pár volt, akik a kislányuk második születésnapján tették meg a háromórás utat Victorville-ből. Mindannyian ugyanazt akartuk: hogy a világ elismerjen bennünket partnerként, és a házasság ősi és egyetemes szimbólumán keresztül nyilvánítsuk ki szerelmünket a világnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bennifer🤍💍 (@moodof90.s) által megosztott bejegyzés

Alig értünk oda éjfélre a kis fehér esküvői kápolnába. Kegyesen nyitva maradtak pár percig, és megengedték, hogy egy rózsaszín Cadillac kabrióban fotózkodjunk – amit nyilvánvalóan maga a király használt egykor. Egy régi filmből vett ruhában és egy zakóban Ben szekrényéből felolvastuk egymásnak a fogadalmainkat a kis kápolnában, felhúztuk egymásra a gyűrűinket, amelyeket mostantól életünk végéig viselni fogunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olivia | @jlo follows ✨ (@jlow0rld) által megosztott bejegyzés

Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy csak szeretetre van szükség az életben. Annyira hálásak vagyunk, hogy ezt bőségesen megkaptuk. Hálásak vagyunk az öt gyermekből álló családunkért és az életért, amit sosem vártunk még ennyire. (…) A szerelem remek dolog, talán a legjobb, amire érdemes várni. Aláírás: Mrs. Jennifer Lynn Affleck”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Ben Affleck és Jennifer Lopez 2001-ben ismerkedett meg a Gigli című film forgatásán, amikor Lopez még második férje, Cris Judd felesége volt. A válás után a két színész rögtön egymásra talált, és a korszak igazi álompárjának számítottak, akikre a média csak Benniferként hivatkozott. Lopez és Affleck 2002-ben eljegyezte egymást, de az esküvőt 2003-ban lefújták, és 2004-ben végleg szétváltak az útjaik. A sajtó szerint a Jennifer Lopezzel való szakítás Ben Affleck szívét teljesen összetörte. Affleck és Lopez között a szakításuk után is megmaradt a jó viszony, a színész az elmúlt években is rendszeresen beszélt egykori szerelméről. A páros tavaly májusban talált ismét egymásra, miután J.Lo  szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!