Sarolta hercegnő ruhájának meglepően mély története van

2023. június 22.
A királyi család más női tagjainak is örök kedvence ez a szépség.
Sarolta hercegnő ruhájának meglepően mély története van

Különleges sztorija van annak a ruhának, amelyet Sarolta viselt a napokban a Vilmos herceggel és testvéreivel közös apák napi fotókon, ami nemcsak a hercegnő, hanem a királyi családban felnövő többi lány számára is nagyon sokat jelent. A képekkel egyébként II. Erzsébet előtt is tisztelegtek, ugyanis annál a padnál készültek, amit a néhai királynő 90. születésnapjára készítettek.

A ruha Sarolta egyik legnépszerűbb nyári ruhája, és Rachel Riley brit tervező készítette. A Blossom Button-Front névre keresztelt, százszorszépmintás, rövid, puffos ujjú, galléros darabot a hercegnő már a III. Károly koronázásának próbáján is viselte.

Sarolta összesen háromszor viselte nyilvánosan a pamutruhát, ami igazán különleges helyet foglal el a tervező szívében, hiszen saját lánya is kedvelte ezt a stílust: „A 25 évvel ezelőtti megtervezés óta bestseller volt” – mondta Riley. „A lányom, Rose (aki jelenleg 30 éves) ugyanazt a ruhát viselte, amikor kicsi volt, és ma is bestseller.”

A brit királyi család többi lánytagja is szereti ezt időtálló darabot: Lady Louise Windsor, Eduárd herceg és Zsófia hercegné lánya is viselte még 2012-ben a királynő gyémántjubileumán, de Isla Phillips, Peter (Anna hercegnő fia) és Autumn Phillips legfiatalabb lánya is ezt vette fel tavalyi platinajubileum alkalmával.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images