Sarolta hercegnő örökölheti Diana egyik legikonikusabb emlékét

2023. április 20.
A tiara jelenleg Charles Spencernek, Diana testvérének birtokában van, de a család forrásai szerint az ikonikus ékszert hamarosan az egyik unokája kapja meg.
Sarolta hercegnő örökölheti Diana egyik legikonikusabb emlékét

Diana igazi úttörő volt, legyen szó az ikonikus divatpillanatairól, vagy akár az összes jótékony cselekedetéről: még a kesztyűviselésre vonatkozó királyi protokollt is megszegte, hogy közvetlen kapcsolatba kerülhessen az emberekkel. Igaz, a hercegnő már nincs közöttünk, a királyi család gondoskodott arról, hogy öröksége tovább éljen Vilmos és Harry jótékonysági munkája révén, Meghan hercegné esküvői csokrában vagy Katalin outfitjeiben.

Most úgy tűnik, Saroltán a sor, ugyanis a kis hercegnő valami egészen különlegeset örökölhet nagymamájától. A hírek szerint a legidősebb lányunoka kapja meg Diana hercegnő ékszereinek első kollekcióját, amelyek közül a legnépszerűbb az úgynevezett Spencer Tiara, ami Károly herceggel való esküvője napján égett örökre a köztudatba.

A királyi család egyik forrása szerint a kis hercegnő nagyon izgatott, képeket is látott már Dianáról, amelyeken az ikonikus ékszert viseli. Az informátor szerint Sarolta pontosan tisztában van azzal, hogy ő egy királyi sarj, és vannak műanyag tiarái, illetve hercegnő ruhái is, amelyekkel kiöltözőset szokott játszani.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images