Kamilla királyné rászólt Sarolta hercegnőre, majd Katalint is megdorgálta II. Erzsébet temetésén

2022. szeptember 21.
Kamilla királyné nem volt elragadtatva a kis Sarolta viselkedésétől.
kamilla-királyné-sarolta

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a 7 éves Sarolta hercegnő és a 9 éves György herceg is részt vett II. Erzsébet királynő hétfői temetésén. A herceg és a hercegnő láthatóan megrendültek voltak dédnagymamájuk végső búcsúztatóján, de mivel mégiscsak gyerekekről van szó, talán nem olyan meglepő, hogy a két gyerkőc nem bírta komoly arccal végigállni a hosszú szertartást.

kamilla-királyné-sarolta

Jeremy Freeman testbeszédszakértő vette észre a közvetítést nézve, hogy a Wellington Archnál tartott felvonulás során György herceg mintha megcsípte volna a kishúgát. Az incselkedés után Sarolta a háta mögé nézett, hogy kiderítse, ki volt az, majd visszafordult a kamera felé, és láthatóan azt mondta, hogy „Aú”.

A jelenetnek több családtag is a szemtanúja volt: míg Meghan együttérzően rámosolygott Saroltára, Kamilla királyné már kevésbé tolerálta jól a helyzetet. A felvétel szerint előbb az ujjával figyelmeztette Saroltát, majd Katalin hercegnét is megdorgálta, és azt mondta neki, hogy figyeljen a lányára. (Az esetről készült videót itt tudod megnézni.)

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images