„Csirkének öltöztettek és tűzijátékkal lőttek rám” – Bevadult királyi legény- és leánybúcsúk történetei

2023. június 30.
Harry hercegre lövöldöztek, Katalin hercegné énekesnőt imitált, Diana és Fergie pedig még rendőrökkel is találkoztak - elszabadult leány- és legénybúcsúk a királyi család köréből.
Harry és Vilmos

A királyi család ifjú tagjai ugyanúgy vágynak legény- és leánybúcsús bulikra, mint bárki más, de a rájuk irányuló világfigyelem és a szigorú elvárások mellett nem olyan könnyű egy igazán ütős partit összehozni. Ennek ellenére voltak próbálkozások, amikből hozunk most egy kisebb gyűjteményt.

Vilmos herceg

Vilmos herceg 2011-ben házasodott össze Kate Middletonnal, de előtte leugrott egy hétvégére Devonba legénybúcsúzni a barátaival. A helyszín egy patinás hely, a Heartland Abbey, egy egykori apátság volt, ahol a fiatalok agyaggalambokra lövöldöztek, szörföztek és tekintélyes mennyiségű alkoholt is elfogyasztottak. A legénybúcsún természetesen ott volt Harry herceg és Guy Pelly is, aki pár nappal ezelőtt is együtt bulizott Vilmossal, tehát a barátságuk azóta is töretlen. Beszámolók szerint a hercegnek mellkasszőr parókát kellett viselnie és a homlokára ragasztották Erzsébet királynő nevét. Eredetileg máshol lett volna az összejövetel, de mivel ez az infó kiszivárgott, utolsó pillanatban változtattak a terveken, hogy ne zavarja senki a bulit.

William és Harry mindig is tudtak bulizni

William és Harry mindig is tudtak bulizni

Katalin hercegné

Katalin hercegné egy a férje bulijánál visszafogottabb összejövetelen intett búcsút lányságának, bár itt is voltak mókás pillanatok. A fő szervező a húga, Pippa Middleton volt, aki elővigyázatosságból négy londoni klubba is helyet foglalt, de mint utóbb kiderült, inkább egy barátnőjüknél voltak, így házibuli-jellege volt a hercegné leánybúcsújának. Évekkel később, Katalin és Vilmos a backstage-ben találkoztak Cheryllel (egykori nevén Cheryl Cole), a Girls Aloud volt énekesnőjével, ahol Vilmos kicsit beégette Katalint, mikor arra célozgatott, hogy a hercegné vetélytársa volt az énekesnőnek. Mint kiderült, Katalin a leánybúcsúján Cherylnek öltözött, és előadta a Fight For This Love című slágerét, előrevetítve ezzel azt, hogy tudja, mennyi mindent ki kell majd állnia a herceg feleségeként, de a szerelemért mindezt vállalni fogja.

Katalin hercegné 2006-ban Wimbeldonban bulizik

Katalin hercegné 2006-ban Wimbeldonban bulizik

Harry herceg

Harry herceg vad bulizó hírében állt mindig is, épp ezért óriási nagy érdeklődés követte a legénybúcsúja alakulását. Itt is több elterelésnek szánt helyszín merült fel, mint például Svájc vagy Skócia, de végül egy barátja hampshire-i otthona lett a befutó. A buliban pedig volt rengeteg piálós játék, mechanikus rodeo bika lovaglás, tenisz meg fegyverek. „Miután mindenki megunta a lövöldözést, beöltöztettek egy óriási nagy tollas csirkének, elkezdtek üldözni és petárdákkal céloztak rám” – írta könyvében Harry herceg, majd hozzátette: „Rettegtem tőle, hogy ha elalszom, Vilmos és a barátaim le fogják borotválni a szakállamat.” – ezek alapján a fiúk biztos nem voltak már szomjasak az este egy részén. Harry végül nem borotválkozott meg az esküvőjére, ami miatt Vilmos iszonyatosan dühös volt öccsére.

Meghan Markle

Meghannak nagyon-nagyon visszafogott lánybúcsúja volt, szintén Angliában, amin Katalin hercegné nem tudott részt venni, hiszen akkor már terhessége vége felé járt. Egy privát country clubot béreltek ki az eseményre, ahol valószínűleg leginkább a spa-ban töltötték idejüket a vendégek. A hely profiljából kifolyólag lehetőség volt még főzőkurzuson való részvételre és egy privát mozi is a hölgyek rendelkezésére állt.

Diana hercegné és Sarah Ferguson

A királyi beszámolók szerint Sarah Ferguson, azaz Fergie leánybúcsúja volt az első valódi, modern leánybúcsú az angol uralkodók történetében. András herceg most már ex-felesége 1986-ban nagyon odatette magát, és ebben társa volt jó barátnője, Diana hercegné is. A program része volt, hogy Fergie és Diana ősz parókát öltöttek és rendőri egyenruhába bújtak, majd a Buckingham Palota elé vonultak, ahol úgy tettek, mintha letartóztatnák az egyik prostituáltnak öltözött barátnőjüket. A dolgok ott vettek érdekes fordulatot, amikor a mutatványt látva megjelentek a valódi rendőrök, akik letartóztatták és kocsiba ültették Dianát és Fergie-t, majd később, mikor felismerték a walesi hercegnét, szabadon engedték a csapatot. A lánybúcsú azonban pörgött tovább, és a csapat meg sem állt az Annabel nevű klubig, ahol végül folytatódott a buli.

Diana hercegnét és jó barátnőjét, Sarah Fergusont még le is tartóztatták a lánybúcsún

Diana hercegnét és jó barátnőjét, Sarah Fergusont még le is tartóztatták a lánybúcsún

Forrás: dailymail.co.uk   Fotó: Getty Images