Monica Bellucci újra szerelmes, és azt is elárulta, ki a szerencsés férfi

2023. június 30.
Monica Bellucci és Tim Burton kapcsolatáról pár hónapja kezdtek el keringeni a pletykák és egészen eddig kellett várni az igazságra.
Monica Bellucci 58 évesen is remek formában van.

Monica Bellucci hosszú ideje keringő homályos találgatásokat tisztázott legutóbbi interjújában. Sokan rebesgették, hogy a gyönyörű olasz színésznő és az amerikai rendező, Tim Burton között több lehet, mint barátság, és kiderült, hogy igazuk volt. „Mit is mondhatnék… Örülök, hogy találkoztam ezzel az emberrel. Ez egy olyan találkozás volt, amilyen ritkán adatik meg az életben. Megismertem magát az embert, szeretem őt, és most meg fogom ismerni, mint rendezőt és egy új kaland kezdődik. Szeretem Timet, az embert, és tisztelem Tim Burtont, a rendezőt” – mondta Bellucci. Az 58 éves színésznő és 64 éves lovagja nemsokára elkezdenek együtt dolgozni a Beetlejuice második részén, ez lesz az első közös munkájuk.

Monica Bellucci és Tim Burton a Lumiére Filmfesztiválon

Monica Bellucci és Tim Burton a Lumiére Filmfesztiválon

Bellucci és Burton 2006-ban találkoztak először a cannes-i vörös szőnyegen, majd most, 15 évvel később, amikor a színésznő díjat adott át a rendezőnek a Lumiére Filmfesztiválon. Ezután többször látták őket együtt andalogni Barcelonában és Párizsban is. Monica Bellucci 2013-ban vált el férjétől, a francia színész Vincent Casseltől, akivel két közös lányuk van, a 18 éves Deva és a 12 éves Léonie. Tim Burtonnek 2014-ben ért véget házassága Helena Bonham Carter színésznővel, akivel közösen nevelték gyermekeiket, a 19 éves Billy-t és a 15 éves Nellt.

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images