Emma Thompsont teljesen összetörte, amikor volt férje megcsalta Helena Bonham Carterrel

2022. november 11.
A színésznő utólag úgy látja, hogy teljesen vak volt a viszonnyal kapcsolatban.

A hűtlenség vetett véget a Emma Thompson hat évig tartó házasságának Kenneth Branagh-gal. A sztárpáros 1989-ben kötötte össze az életét, két évvel azután, hogy egy forgatáson megismerkedtek, ám kapcsolatuk csak 1995-ig tartott. Branagh ugyanis viszonyt kezdett Helena Bonham Carterrel, miután 1994-ben együtt szerepeltek a színész által rendezett Frankenstein című filmben.

emma-thompson-osszetort-ferj-megcsal-helena-bonham-carter

Emma Thompson most a The New Yorkernek beszélt arról, hogy mennyire megalázta az ügy, és sokkolta az önámítása. A színésznő akkoriban éppen az Értelem és érzelem című filmet forgatta, amivel elnyerte a legjobb adaptált forgatókönyvért járó Oscar-díjat, de szakításukat nem hozták nyilvánosságra „Teljesen, teljesen vak voltam azzal kapcsolatban, hogy a forgatáson más nőkkel is kapcsolatban volt. Amit megtanultam, az az volt, hogy milyen könnyű elvakítani a saját vágyad, hogy becsapd magad. Csak félig éltem” – mondta a színésznő. 

Thompson ezután azt is kifejtette, hogy jelenlegi férje, az Értelem és érzelemben is játszó Greg Wise volt az, aki „összeszedegette a darabjait”. A két színész 2003-ban házasodott össze. Két közös gyermekük van, a 22 éves Gaia és Tindyebwa, egy korábbi ruandai gyerekkatona, akit 16 évesen fogadtak örökbe.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!