Megszületett a Trónok harca sztárjainak második gyereke

2023. július 04.
Kit Harington még februárban osztotta meg, hogy feleségével, Rose Leslie-vel második gyermeküket várják, és most meg is született a Trónok harca sztárjainak kislánya.
kit-harington-rose-leslie-masodik-gyerek-tronok-harca

Idén áprilisban, Jimmy Fallon talkshow-jában jelentette be Kit Harington, hogy Rose Leslie-vel második gyermeküket várják. A Jon Snow-t alapító színész és az Ygritte nevű karaktert megformáló felesége a sorozat forgatásán találkozott először egymással, és gyakorlatilag azonnal össze is jöttek. 2017-ben hozták nyilvánosságra, hogy készülnek az esküvőre, egy év múlva pedig összeházasodtak.

A Trónok harca két sztárjának első gyereke tavaly februárban született meg, és a pár csak annyit árult el, hogy kisfiú érkezett hozzájuk – a nevét a mai napig nem osztották meg a nyilvánossággal. A most megszületett második gyerekről kiderült, hogy kislány, de ennél többet egyelőre róla sem lehet tudni.

A gólyahír egyébként közel egy évvel azután érkezett, hogy Kit Harington rehabra vonult a túl sok stressz és az arra válaszként adott túlzott alkoholfogyasztása miatt – erről később azt mondta, nagyon jó döntésnek bizonyult. Az ominózus Fallon-interjúban a Trónok harca színésze azt is bevallotta, hogy eléggé retteg a kétgyerekes élettől, de remélhetőleg azóta volt már ideje hozzászokni a gondolathoz. Az interjút, amiben a nagy bejelentést tette, alább lehet megnézni:

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images