Az 5 legutáltabb főgonosz a kedvenc sorozatainkból

2023. március 24.
A leggonoszabb karakterek a Trónok harcából és a Bridgertonból – na de vajon kik azok? Összeszedtük a kedvenc sorozataink legutáltabb főgonoszatit.

Egyetlen történet sem érződik teljesnek legalább egy lenyűgöző gonosz szereplő nélkül – legyen az egy ravasz és számító főnök, vagy egy kegyetlen gyilkos, bonyolult múlttal. Mutatjuk azokat a karaktereket, akik arra kényszerítik kedvenc főszereplőinket, hogy rettenthetetlen hősként lépjenek fel. 

Figyelem: spoilerek várhatók!

5. A White Lotus meleg baráti társasága

Az HBO-s White Lotus meleg baráti társasága

Ártalmatlannak tűnő férfiak bájos csoportja, akikről kiderül, hogy számító, A-listás csalók (és gyilkosok). És hogy még rosszabb legyen a helyzet, a sorozat legszórakoztatóbb karakterét: Tanya McQuoidot (Jennifer Coolidge-et) veszik célba. A férfiak elkényeztetik és szórakoztatják Tanya karakterét, pontosan tudva, hogy igazából a vágóhídra küldik.

4. Lady Featherington a Bridgertonból

Lady Featherington a netflixes Bridgertonból

Lady Featherington elnyerhetné a „Minden idők legambiciózusabb anyucijának” járó díjat. De őszintén szólva szimplán egy rosszindulatú, számító nőről beszélünk, akinek a manipulációs technikái is meghaladnak egy szintet. A második évadban például úgy manipulálja Prudence-t, hogy egy percig sem veszi figyelembe az érzéseit.

3. Cersei Lannister a Trónok harcából

Cersei Lannister az HBO-s Trónok harcából

Cersei az egyik legismertebb női főgonosz, nem mellesleg pedig az egyik legokosabb és legbonyolultabb női karaktere is a képernyőknek. Megvetettük, és utáltuk, amit minden más szereplővel művelt – de be kell látnunk, hogy mindent a gyerekeiért tett. Olyan, mint a mérgező anyatigris megtestesítője.

2. Logan Roy az Utódlásból

Logan Roy az HBO-s Utódlásból

És Az év legrosszabb apja díjat pedig… Logan Roy kapja. Még amikor azt hisszük, hogy a halál szélén táncol, akkor sem képes kilépni a számító, arrogáns játékaiból. Logan a viszályszítás királya, aki saját gyerekeit is könnyedén megzsarolja vállalata érdekében.

1. Ramsay Bolton a Trónok harcából

Ramsay Bolton az HBO-s Trónok harcából

Ramsey egy szexuális szadista, aki örömét leli az áldozatok meggyilkolásában és a bőrük trófeaként való megőrzésében. Kegyetlen, de éppen a kiszámíthatatlansága az, ami annyira lenyűgözővé és nehezen olvashatóvá teszi. Pszichopata? Abszolút! De egy olyan műsorban, ahol mindenki karaktere valamelyest kiszámítható, soha nem lehetett sejteni, mi lesz a következő lépése.

Forrás: PureWow, Fotó: IMDb