Britney Spears bejelentette: érkezik mindent leleplező könyve, hamarabb, mint gondoltuk

2023. július 12.
Britney Spears nem első alkalommal szerepel majd könyvszerzőként, viszont most először jelentet meg írást azóta, hogy már nem áll az apja felügyelete alatt.
Nyilvánosan pofozták fel Britney Spearst - földre esett az ütéstől

Britney Spears legújabb könyve, a The Woman In Me idén október 24-én fog megjelenni, jelentették be tegnap. Az egész világ figyelemmel követte az egykor pophercegnőnek nevezett Britney pályáját egészen a gyerekkori Disney Channel-es szárnypróbálgatásoktól kezdve a mostani, apja szigorú felügyelete alól való kiszabadulásig. Sokan tudni akarják, hogy mi történt valójában a színfalak mögött az énekesnő életében, és reményeik szerint a könyv ezekre a kérdésekre is választ fog adni.

Úgy tudjuk, valóságos licitháború alakult ki a könyv kiadásáért, mire meglett a győztes kiadó. „Britney tárgyalótermi vallomása megrázta az egész világot, átformálta a jogot és rámutatott inspiráló erejére és bátorságára. Biztos vagyok benne, hogy Britney könyve is ilyen nagy hatású lesz és abban is, hogy ez lesz az év könyvkiadási eseménye” – nyilatkozta Jennifer Bergstrom, a Gallery Books igazgatóhelyettese. Spears korábban adott már ki könyveket, amelyek közül egyet az anyjával közösen írt, van köztük fényképes album koncertturnékról és egy, a Crossroads című filmje forgatása során készült naplószerű beszámolóját is kiadták már, de ez lesz az első saját könyve, mióta kiszabadult apja felügyelete alól.

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images