Britney Spears hosszú évek után ismét szóba állt anyjával

2023. május 25.
Britney Spears évek óta szinte háborús viszonyban van a családjával, de most úgy tűnik, változhat a viszony közte és édesanyja, Lynn között.
Lynn és Britney Spears

Britney Spears évek óta rossz viszonyban van a szüleivel, akik érzése szerint nagyjából tönkretették az életét és nem sokkal ezelőttig pénzügyi és jogi kontroll alatt is tartották őt. Éppen ezért számít az énekesnő életében jelentős változásnak, hogy pár nappal ezelőtt hajlandó volt ismét találkozni az anyjával, Lynn-nel. Bennfentesek szerint egy ideje ismét kommunikáltak már egymással online, és most a 68 éves Lynn repülőre szállt és Los Angelesbe utazott, hogy személyesen is találkozzon a lányával. A találkozón jelen volt Britney férje, Sam Asghari is, és a beszámolók szerint a beszélgetés nem volt túl hosszú, de jó hangulatban telt. 

Ismerősök szerint Britney anyja elszánta magát, hogy helyrehozza a viszonyát lányával, és úgy érezte, most jött el az ideje egy személyes találkozónak. Az énekesnő korábban egy instagramos kirohanásban küldte el édesanyját melegebb éghajlatra, amikor az arra kérte, oldja fel őt a közösségimédia-felületein, de úgy tűnik, azóta ő is megenyhült. 

Forrás: dailymail.co.uk   Fotó: Getty Images