Nyilvánosan pofozták fel Britney Spearst – földre esett az ütéstől

2023. július 07.
A popénekes szerdán feljelentést tett a Las Vegas-i rendőrségen Victor Wembanyama biztonsági őr ellen.
Nyilvánosan pofozták fel Britney Spearst - földre esett az ütéstől

Britney Spears megerősítette, hogy feljelentést tett a rendőrségen egy „kínos” incidens után: állítólag az NBA jelenlegi legnagyobb sztárja, Victor Wembanyama biztonsági csapatának egyik tagja hátulról meglökte és feldöntötte az énekesnőt szerda este Las Vegasban.

Az eset egy helyi étteremben történt, ahová Spears férje, Sam Asghari és két másik vendég társaságában megpillantotta Wembanyamát. Az énekesnő úgy fogalmazott, hogy felismerte a 19 éves francia játékost, majd úgy döntött, felkeresi őt és gratulál a sikeréhez. Ezután elmondása szerint odament, és mivel nagyon hangos volt az étteremben, megkocogtatta a sportoló vállát, hogy fényképet kérjen tőle.

Wembanyama csütörtökön a médiának nyilatkozva azt állította, hogy Spears nem megkocogtatta a vállát, hanem hátulról megragadta, és nem is látta az arcát, csak annyit tudott, hogy a biztonsági őr ellökött valakit.

„Tisztában vagyok a játékos kijelentésével, hogy hátulról megragadtam, de egyszerűen megkocogtattam a vállát” – mondta Spears. „A biztonsági őr aztán arcon vágott.” Az énekesnő kínosnak tartja az esetet, amelyben a szemüvegét is leütötték az arcáról, és megköszönte a Las Vegas-i rendőrség segítségét.

A biztonsági őr állítólag még az étteremben bocsánatot kért a 41 éves popsztártól.

Forrás: Guardian, Fotó: Getty Images