Kamu lehetett Meghan Markle podcastje, a Spotify-nál szélhámosnak nevezték

2023. június 20.
A Spotify nemrég szerződést bontott Meghan Markle-lel és Harry herceggel, és most többen azt állítják, a hercegné nem is maga vette fel a beszélgetéseket a podcast-sorozatához.
Kiderült mit csinált Meghan Markle a koronázás helyett

Újra kitört a botrány Meghan Markle körül. Június 16-án derült ki, hogy a zenei streamingóriás Spotify szerződést bont Markle-lel, vagyis nem forgalmazzák tovább a csupán egy évadot megélt Archetypes című podcast-műsorát. A szolgáltató szerint a hercegné nem tartotta be megegyezésük feltételeit: Meghan Markle nem készítette el a szükséges mennyiségű tartalmat, így nem fizetik ki neki a teljes ígért összeget és az első évad után nem is rendelnek újabbat.

Néhány napja megszólalt az ügyben a Spotify-podcastok innovációért és monetizációért felelős vezetője, Bill Simmons is, aki saját műsorában egyenesen „szélhámosnak” nevezte a hercegi párost. Simmons még hozzátette, hogy egyszer le kellene innia magát és el kellene mesélnie, hogyan próbált segíteni Harrynek egy podcast kidolgozásában, de a sokatmondó állítást végül nem bontotta ki, csak többször megismételte, hogy „kibaszott szélhámosoknak” tartja Meghan Markle-t és Harry herceget.

A legfrissebb hírek már azt is megkérdőjelezik, hogy egyáltalán Meghan Markle maga készítette-e el az adásokat. A Podnews értesülései szerint a műsor néhány interjúját nem is maga a hercegné, hanem annak alkalmazottai vették fel, és csak utólag vágták rá Markle hangját a felvételre. Bár a királyi páros nem erősítette meg a hírt, a Podnews „több forrásra” is hivatkozik cikkében.

Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott.

Meghan Markle

Messze nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy Meghan Markle szavahihetősége megkérdőjeleződött…  Nemrégiben autós üldözésük körül merültek fel kételyek, mikor számos hiteles forrás – például a New York-i rendőrség is – cáfolta, hogy valóban újságírók és fotósok hada üldözte volna a hercegi párt New York utcáin.

De Meghan Markle akkor sem mondott igazat, amikor azt állította, hogy amennyiben Archie az Egyesült Királyságban járna iskolába, és nem az Egyesült Államokban, akkor „soha nem tudná úgy iskolába vinni, hogy ne lenne a nyomában 40 fotós és újságíró”. A valóságban az Egyesült Királyságban szigorú „szerkesztői kódex” garantálja, hogy a gyerekek (még a királyi gyerekek is) nyugodtan és szabadon tölthessék az idejüket az iskolában, és ne járkáljanak a nyomukban a fotósok.

A színésznőből lett nemes akkor is füllenthetett, amikor azt állította, nem tudott semmit a királyi családról, mielőtt megismerkedett volna Harryvel (bár ezt eleve nehéz volt elhinni). Később felszínre került egy 2014-es blogposztja, ahol hosszasan – és meglehetősen éles hangnemben – értekezett Katalin és Vilmos esküvőjéről.

Meghan Markle nyilvános szereplései óta többen rámutattak, hogy rengeteg apró következetlenséget lehet felfedezni a királyi páros nyilatkozataiban, de a legtöbb kérdésben egyelőre lehetetlennek tűnik igazságot tenni.

Forrás: NewYorkPost Fotó: Getty Images