Florence Pugh és Timothée Chalamet Budapesten gulyásleveseztek és söröztek

2023. március 30.
Tavaly rengeteg világsztár látogatott el a magyar fővárosba: Zendaya, Austin Butler, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet és Florence Pugh is nálunk forgatott.
Florence Pugh és Timothée Chalamet Budapesten gulyásleveseztek és söröztek

Tegnap jelent meg a Buzzfeed Florence Pugh-val készített interjúja, ami alatt a színésznő aranyos kölyökkutyákkal játszott, akik alig hagyták szóhoz jutni a sztárt. Az angol színésznő a videóban a budapesten készült Dűne második részének forgatásáról is beszél, ahol Timothée Chalamet-val is együtt dolgozott.

„Fantasztikus volt újra találkozni Timmyvel. Elmentünk gulyáslevest enni és sört ittunk, és csak beszélgettünk az életről. Nagyon rég nem láttam őt, de nagyszerű volt látni, mennyit fejlődött, és hogyan viselkedik” – nosztalgiázott Pugh, akivel Chalamet a 2019-es Kisasszonyok című filmben szerepelt együtt. „Menő látni, hogy az ember, akivel négy évvel ezelőtt találkoztam, ilyen hihetetlenül koncentrált és profi színész lett. Amilyen persze előtte is volt, a Dűne egy hatalmas produkció, és jó volt látni, hogy a barátom ilyen jól csinálja.”