Sztárpárok, akik egy vakrandin találták meg az igazit

2021. január 13.
Még a sztároknak sem megy mindig könnyen az ismerkedés, és bizony előfordul, hogy a megfelelő pár megtalálásához egy kis segítségre van szükségük. Az alábbi hírességek olyan vakrandin jöttek össze, amit a barátaik szerveztek meg nekik.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Catherine-Zeta-Jones-michael-douglas

A két színészt 1998-ban egy kollégájuk, Danny DeVito mutatta be egymásnak. „Első este, amikor találkoztunk, kiderült, hogy ugyanazon a napon születtünk, aztán elmesélte, hogy mennyire szereti a golfot. Erre csak annyit mondtam neki, hogy én leszek a gyerekeid apja” – mesélte korábban Michael Douglas erről a bizonyos első találkozásról. És hát úgy tűnik, a kicsit furcsa ismerkedős szövege végül be is jött, hiszen a páros már több mint 20 éve együtt van, és született is két gyerekük. 

Justin Timberlake és Jessica Biel

just

Justin Timberlake és Jessica Biel is a közös barátaik révén találkoztak egymással 2007-ben, nem sokkal azután, hogy mindketten szakítottak korábbi párjukkal. Biel Chris Evansszel volt előtte együtt, Timberlake pedig Cameron Diazzal, és éppen egyikük sem keresett komoly kapcsolatot.

„Nem volt semmi extra abban, ahogy összejöttünk. Nem volt hollywoodi romantika, egyszerűen csak találkoztunk, és elkezdtünk beszélgetni. Később megkérdeztem a haveromat, hogy szerinte elhívhatom-e randizni Jessicát, ő rákérdezett, Jessica rábólintott, úgyhogy felhívtam, és randiztunk” – mesélte az énekes.

Ezt olvastad már?

Harry herceg és Meghan Markle

Harryt és Meghant is egy közös barát hozta össze (valószínűleg Violet von Westenholz, Harry gyermekkori barátja, aki pr-osként dolgozik a Ralph Laurennél).

„Egy tipikus vakrandi volt. Nem sokat tudtam róla, ezért csak annyit kérdeztem a barátomtól, aki össze akart vele hozni, hogy ugye kedves srác?” – mesélte az első randijukról Meghan Markle.

Emily Blunt és John Krasinski

A két színészt Az ördög Pradát visel forgatása alatt mutatta be egymásnak Anne Hathaway, Krasinski részéről pedig a találkozás első látásra szerelem volt.

„Akkoriban éppen nem kerestem komoly kapcsolatot, inkább magammal szerettem volna kicsit foglalkozni. Aztán találkoztam vele, és nagyon izgatott lettem. Rögtön éreztem, hogy szerelmes tudnék lenni belé. Amikor kezet fogtam vele, be is vallottam, hogy már most kedvelem” – mesélte John Krasinski.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

jennifer-aniston-brad-pitt

Az egykori álompár is egy vakrandin jött össze 1998-ban, amit Pitt és Aniston ügynöke szervezett meg. A randi jól sikerült, hiszen végül egy 7 éves kapcsolat kerekedett belőle… A többi pedig már történelem.

Olvass tovább!

 

Fotó: Getty Images