Lesokkolt rajongók: 2 év házasság után válik Ariana Grande

2023. július 18.
A 30 éves Ariana Grande és a 27 éves luxusingatlanos, Dalton Gomez már több hónapja különválhattak a párhoz közeli források szerint.
ariana-grande

2021 tavaszán mi is megírtuk, hogy Ariana Grande a legnagyobb titokban férjhez ment: párjával, a luxus ingatlanokkal bizniszelő Dalton Gomezzel még 2020 elején kezdtek el járni, a férfi pedig néhány hónap múlva már meg is kérte Ariana Grande kezét. Akkoriban úgy tűnt, minden megvan a tökéletes esküvőhöz és a boldog házassághoz: Dalton egy egyedi gyöngyökkel díszített gyémántgyűrűt csináltatott az énekesnőnek, melyek Ariana Grande nagymamájának egyik régi ékszeréről származtak. És mielőtt feltette volna a nagy kérdést, Dalton még az énekesnő édesanyjától is engedélyt kért az eljegyzéshez.

Most azonban úgy tűnik, a házasság viszonylag rövid véget ért – alig két év után különváltak az énekesnő és az ingatlanos útjai. A külföldi hírportálok értesülései szerint Grande és Dalton már jó pár hónapja külön lehetnek. A TMZ kiszúrta például, hogy Ariana Grande már nem viseli gyűrűjét a Wicked londoni forgatásán, sőt, Wimbledonban is gyűrű nélkül látták. A rosszindulatú pletykák egyébként már tavaly augusztusban is felröppentek, amikor az énekesnő egy tiktokos sminkvideóban is gyűrű nélkül mutatkozott, de akkor Ariana Grande azt mondta, csak azért nem hordja a gyűrűt, mert épp tisztítják.

Derült égből

Sőt, ami azt illeti, májusban Ariana Grande még közös fotót posztolt Gomezzel Instagram-oldalára, amivel kétéves házassági évfordulójukat ünnepelte. „3,5 éve együtt. Annyira szeretem őt” – írta akkor a poszthoz.

Gomez is közzétett néhány romantikus közös fotót az idei évben, például Valentin-nap alkalmából, amit az énekesnő akkor lelkesen tovább is osztott. Azt egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi lehet a válás oka, de a párhoz közeli források szerint Grande és Gomez azóta is „dolgoznak a barátságukon”, vagyis úgy tűnik, nem maradt rossz viszony az egykori szerelmesek között.

Forrás: People Fotó: Getty Images