Sztárok eljegyzési gyűrűinek titkos jelentése

2022. június 24.
Az ékszerek, amit a hírességek kapnak ajándékba a lánykéréskor, általában többet mondanak ezer szónál is, ugyanis a rejtett részleteik akár még családi titkokról is mesélhetnek.

Az eljegyzési gyűrűk mára számtalan formát ölthetnek és szabadon személyre szabhatóak, hiszen ez az ékszer fejezi ki, mit is jelent a kérő számára a partnere. Sőt, ez az aprócska tárgy egészen különleges jelentést is hordozhat egy kapcsolatról – és akár még a család öröksége előtt is emléket állíthat. A sztárok körében például egyre nagyobb divat, hogy egyedi, saját maguk által tervezett eljegyzési gyűrűvel lepjék meg a szerelmüket. Mi pedig utánajártunk, milyen rejtett üzenetet hordoznak magukban a hírességek ékszerei.

Megan Fox

Megan Fox gyűrűje

(forrás: MEgan Fox/Instagram)

Machine Gun Kelly 2022. januárjában tette fel a nagy kérdést a színésznőnek, és a románcukhoz méltóan egy nem mindennapi ékszerrel tette lepte meg szerelmét. A két gyűrűből álló modellre rákerült mindkettőjük születési köve: a smaragd Megant, a gyémánt pedig az énekest jelképezi. De ez még nem minden, Machine Gun Kelly ugyanis gondoskodott arról, hogy emlékeztesse a menyasszonyát, a szerelem néha nehéz. „Egy mágnes tartja össze a gyűrűket és szív alakot formálnak. Alatta pedig mágneses tövisszalagok vannak, szóval, ha megpróbálja levenni, az fájni fog” – nyilatkozta a vőlegény.

Ariana Grande

Ariana Grande eljegyzési gyűrűje

(Fotó: Instagram/@ arianagrande)

Az énekesnő 2020 decemberében mondott igent Dalton Gomez lánykérésére, ami egészen biztosan alaposan meghatotta őt. A gyűrű tervezője, Jack Solow elárulta, hogy bele kellett építenie egy gyöngyöt az ékszerbe Ariana nagypapájának nyakkendőtűjéből. Ezt a kedves emléket az énekesnő kapta a nagymamájától, amikor a papája meghalt.

Britney Spears

Sam Asghari eljegyzési gyűrűje

Sam Asghari eljegyzési gyűrűje (Fotó: Instagram/@samasghari)

Sam Asghari öt évvel a megismerkedésük után jegyezte el az énekesnőt, miután Britney végre kiszabadult az édesapja gyámsága alól. És ha már a férfinak ilyen sokat kellett várnia arra, hogy megkérhesse szerelme kezét, tett róla, hogy ez egy igazán különleges pillanat legyen. Sam a gyűrűbe belevésette a „Lioness”, vagyis a nőstényoroszlán szót, hiszen ezt a becenevet adta párjának a kapcsolatuk alatt.

Katy Perry

Katy Perry eljegyzési gyűrűje

(Fotó: Instagram/@katyperry)

Amikor Orlando Bloom feltette a kérdést az énekesnőnek 2019. február 14-én, egy virágformájú gyűrűt kapott elő a zsebéből. Ez pedig finom célzás volt a saját vezetéknevére, ami magyarul virágot, virágzást jelent.

Kate Middleton

Kate Middleton eljegyzési gyűrűje

(Fotó: Peter Andrews/Getty Images)

Katalin hercegné eljegyzési gyűrűjének története valójában 1840-ig nyúlik vissza, amikor Albert herceg egy zafír brosst ajándékozott Viktória királynőnek az esküvőjük előtt. Ez a kiegészítő ihlette meg Károly herceget, amikor jegygyűrűt keresett Dianának. Vilmos pedig az édesanyja ékszerét adta menyasszonyának, amikor megkérte, hogy menjen hozzá feleségül.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Erről hallottál már?