Ariana Grande a legnagyobb titokban férjhez ment

2021. május 18.
Az énekesnő a hétvégén a legnagyobb titokban házasodott össze pasijával, Dalton Gomez ingatlanügynökkel.

A pár 2020 elején kezdett el járni, néhány hónap múlva pedig Gomez már meg is kérte Ariana Grande kezét egy nem akármilyen eljegyzési gyűrűvel. Dalton egy egyedi gyöngyökkel díszített gyémántgyűrűt csináltatott az énekesnőnek, a gyöngyök pedig Grande nagymamájának egyik régi ékszeréről származtak. És mielőtt feltette volna a nagy kérdést, Dalton még az énekesnő édesanyjától is engedélyt kért az eljegyzéshez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

Néhány hónappal az eljegyzés után, az esküvőt most hétvégén tartották: Grande és Gomez egy titkos és intim szertartáson, alig húsz fő előtt mondta ki egymásnak a boldogító igent a kaliforniai Montecitóban, az énekesnő otthonában. Az esküvőt néhány órával ezelőtt az énekesnő szóvivője jelentette be a sajtónak, az alábbi sorokkal: „Aprócska és bensőséges szertartás volt, kevesebb mint 20 emberrel. A pár és a családjaik ennél boldogabbak nem is lehetnének.”

Ariana Grandénak ez az első házassága, de jegyben már korábban is járt: 2018-ban a Saturday Night Live show humoristája, Pete Davidson kérte meg a kezét.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!