Bella Hadid és magyar származású barátja szakítottak – most a betegségére kell fókuszálnia

2023. július 20.
Bella Hadid és barátja, Marc Kalman két év randevúzás után szakítottak egymással. Sokáig nagy volt a szerelem köztük – állítja egy, a párhoz közel álló forrás.
Bella Hadid Cannes

„Nagyon szerelmesek voltak, de a kapcsolat zátonyra futott, és úgy döntöttek, véget vetnek a dolognak” – mondta egy forrás az ET-nek. „Bella nagyon kedves ember, de küzd a hírnév nyomásával. Szakításuk óta próbál vigyázni magára.” 

A bennfentes azt is elmondta, hogy Hadid és Kalman, aki művészeti vezetőként tevékenykedik, valamikor tavasszal mentek szét. 

Bella Hadid a betegségére szeretne fókuszálni

Bella Hadiddal mostanában nem kegyes az élet, Lyme-kór betegsége miatt most betegszabadságra kényszerül. Ugyan az nem ismert, hogy Bela és Kalman szakításában szerepet játszott-e a modell betegsége, a Lyme-kórnak súlyos lefolyása is lehet abban az esetben, ha sokáig nem kezelik, így abszolút érthető, hogy Bella most az egészségügyi állapotára szeretne koncentrálni. 

Bellát és testvérét, Anwar Hadidot 2012-ben diagnosztizálták Lyme-kórral. Édesanyjuk, Yolanda szintén ezzel a betegséggel küzd. 

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images