Óriásit változott Emily Ratajkowski – dögösebb, mint valaha

2023. július 20.
Az ismert szupermodellt meglepő, de nagyon dögös új frizurával kapták lencsevégre – mutatjuk a drámai változást!
Emily Ratajkowski Olivia Wilde bocsánatáért könyörög, amiért Harry Stylesszal csókolózott

Emily Ratajkowski időről időre ugyan szeret kísérletezni, de alapvetően mégis megvan az a bizonyos „signature lookja”, ami világhírűvé tette a csodaszép modellt. Csodoládébarna bőréhez és sötétbarna szemeihez haját is természetesen, sötétbarnán szokta viselni, és sminkben is a bronzos, földes árnyalatokat részesíti előnyben. Most azonban dögös vörös rókaként lépett az utcára: a hosszú, rezes tincsek mellé egy egyszerű, lime zöld ruhát választott, és bár elsőre alig lehet felismerni, Emily Ratajkowskinak természetesen ez a hajszín is csodásan áll! 

A frissen lőtt lesifotókat ITT, a Mirror oldalán lehet megnézni!

Nem Emily Ratajkowski az egyetlen, aki élete egy pontján nem fél merész új hajat bevállalni – mutatjuk a hírességek leglátványosabb frizuraváltásait:

Emma Stone

Emma Stone például szőkén kezdte a karrierjét, és csak pár év után talált rá a mára már ikonikussá vált vörös hajszínére. És milyen jól tette.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson kedveli a drasztikus frizuraváltásokat, de igazán mégis a szőke dívaként lett ismert (Vicky Cristina Barcelona, Nem kellesz eléggé, Match Point). Pedig csak 2004-ben váltott először, az egyébként eredetileg barna tincseiről szőkére.

Jenna Ortega

A Wednesday sztárja hosszú – természetesen a karakterhez híven két vonatban hordott – hajával vált híressé, aztán egy ponton mégis merész, rövid frizurát vágatott, ezzel is megmutatva, hogy készen áll kitörni a szerepből.

Nicole Kidman

színésznő a BMX banditák forgatását még vad, göndör hajjal fejezte be, és bár kapott még utána kisebb-nagyobb szerepeket szép számban, az igazán nagy áttörés azután jött, hogy a 90-es évek elején egyenes hajra váltott. Olyan filmekben játszott kiegyenesített, vöröses, és vörösesszőke frizurával, mint az Átkozott boszorkák és a Moulin Rouge.

Kristen Stewart

Az Alkonyat-filmek sztárja talán az egyik legnagyobb hajváltó Hollywoodban! A vámpaírfilmek idején egyszerű, barna frizurával ismertük meg, de azóta gyakran merész, hidrogénszőke tüsifrizurával látjuk őt, mostanság pedig rövid, újragondolt mullet hajat visel.

Ariana Grande

Az énekesnő neve gyakorlatilag egyet jelent emblemantikus, magasan hordott lófarkával, pedig amikor tinisztárként berobbant, többnyire még ezzel az erősen megkérdőjelezhető hajszínnel láthatta a közönség.

Emma Watson

A brit színésznőt Hermioneként ismerte meg a világ: az első Harry Potter filmben még göndör, zabolátlan frizurával mutatkozott be, utána ahogy értek a szereplők, félhosszú, hullámos hajra váltott. Valószínűleg sokakat meglepett Emma Watson, amikor bevállalta a rövid pixie-t, de szerintünk kifejezetten jól állt neki ez is!

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images