Emily Ratajkowskinak nagyon elege van a rajta poénkodó Celeste Barberből

2023. április 21.
Emily Ratajkowskinál betelt a pohár és letiltotta a hatalmas népszerűségnek örvendő, képein poénkodó Celeste Barber komikust.
Emily Ratajowski

Emily Ratajkowski nemrég egy podcastben mesélt arról, mennyire elege van abból, hogy Celeste Barber paródiáinak céltáblája legyen. Barber azzal szerzett magának nagy népszerűséget, hogy influenszerek fényképeit állítja pellengérre, általában poénba burkolt kritikával illetve őket. Ratajkowski arról beszélt, hogy szerinte ez egyszerűen nőgyűlölő hozzáállás a komikus részéről, hogy gúnyt űz a testüket megmutató influenszerekből, mintha ők lennének a „leggázabb emberek a világon”. Szerinte a női influenszereknek is szükségük van a pénzre, mint bárki másnak, és nem kellene őket megszégyeníteni azért, hogy ennek érdekében szexis képeket is megosztanak magukról.

Celeste Barber azt nyilatkozta, ő vállalja a véleményét, mindig is szabadszájúságáról volt híres, nem is akar ezen változtatni. Szerinte egyébként is nagyon hamar változik az emberek véleménye, hiszen egyik nap még a fél világ gyűlöli a poénjaiért, másnap pedig őt tartják a legviccesebb nőnek valaha, így nehéz lépést tartani a trendekkel.

Forrás:  dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images