Vilmos herceg bejelentést tett: szeptemberben hosszú útra indul

2023. július 20.
Nagy utazás vár Vilmos hercegre, aki ősszel Amerikába utazik egy fontos ügy érdekében – és ki tudja, talán testvérét is meglátogatja.
Ilyen gazdag valójában Vilmos herceg

Vilmos herceg bejelentette, hogy tengerentúli utazásra indul: szeptemberben Amerikába, egészen pontosan New Yorkba utazik, hogy részt vegyen az Earthshot Prize Innovation Summit eseményén. A környezetbarát gyakorlatokat bemutató konferencia alkalmából a brit királyi család tagja két napot tölt majd New Yorkban – szeptember 18-án és szeptember 19-én tartózkodik majd az amerikai nagyvárosban.

Később, november 7-én egy díjátadót is megtartanak, ahol a leginkább előremutató zöld gyakorlatokat jutalmazzák: erről már lehet tudni, hogy Szingapúrban lesz és összesen öt kategóriában adnak díjakat, de az egyelőre titok, hogy Vilmos herceg ezen az eseményen is ott lesz-e.

Az amerikai látogatás kapcsán valószínűleg sokakban felmerül a kérdés, hogy találkozik-e majd Vilmos elhidegült testvérével, Harry herceggel, amíg Amerikában van? Nehéz elképzelni, hogy a két fiú hajlandó lenne összefutni egy kávéra, de mivel Vilmosnak az Earthshot Prize mellett is több protokoll-elfoglaltsága lesz, valószínűleg nem okoz majd neki gondot, hogy találjon egy jó kifogást…

Forrás: People Fotó: Getty Images