Harry herceg és Meghan Markle házassága a végéhez közeledhet bennfentesek szerint

2023. július 19.
Harry herceg és Meghan Markle házassága kapcsán az utóbbi hónapokban nagyon aggasztó hírek érkeztek.
Károly király koronázása óriási fordulatot hozhat Harry és Meghan életében

Úgy tűnik, Harry herceg és Meghan Markle egy „kis időt töltenek külön”, abban a reményben, hogy sikerül magukban tisztázniuk, hogy mit várnak maguktól és egymástól. A királyi sarj és az egykori színésznő kapcsolata mostanában eléggé rögös úton halad, kezdve Netflix-sorozatuk negatív fogadtatásától egészen a legutóbbi, Spotify-szerződésük elbukásáig. Informátorok szerint a páros próbálja kibogozni, „mi ment félre” a kapcsolatukban, és egyesek szerint Harry egyszerűen azt éli meg, hogy „nem illik bele Meghan csilli-villi világába, és meg kell találnia önmagát”.

Doria Ragland, Meghan édesanyja, Harry herceg és Meghan Markle egy díjátadón

Doria Ragland, Meghan édesanyja, Harry herceg és Meghan Markle egy díjátadón

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a párossal nemrég felbontotta a podcast-műsorukra szóló 20 millió dolláros szerződést a Spotify, aminek kapcsán tulajdonképpen csalóknak nevezték őket, hiszen nem szállították le a megbeszélt mennyiségű és minőségű műsort a szolgáltatónak. Az ügy alapján egy az iparágban dolgozó nagy hatalmú vezető úgy fogalmazott, „Meghannak nincs sok tehetsége ezekhez a beszélgetős műsorokhoz… illetve úgy egyáltalán semmihez sem”, pedig új ügynöke nagyon elszánt, hogy millió dolláros munkákat találjon neki a show-bizniszben. 

Eközben Harry a hírek szerint Afrikába vágyik, amit „második otthonának tekint, ahol leginkább önmaga lehet”. A herceg nemcsak kikapcsolódni, hanem dolgozni is megy majd a szavannák földjére, ahol egy dokumentumfilmet fognak forgatni a főszereplésével.

Az aktuális helyzetet nézve egyre inkább egyértelmű, hogy szakmailag nincs közös jövője a házaspárnak, ugyanakkor valamit ki kell találniuk, ha továbbra is együtt szeretnék fenntartani kaliforniai luxuséletüket 14 millió dolláros otthonukban. Nem lesz könnyű!

Forrás: radaronline.com   Fotó: Getty Images