Kylie Jenner végre bevallotta, hogy ezt a testrészét plasztikáztatta

2023. július 27.
A reality-sztár éveken keresztül titkolta a szépészeti beavatkozást, de most bevallotta, hogy megtörtént, és ráadásul meg is bánta.
Kylie Jenner végre bevallotta, hogy ezt a testrészét plasztikáztatta

Kylie Jennernek elege van a titkokból: bevallotta, hogy lánya születése előtt mellnagyobbító műtétnek vetette alá magát. A The Kardashians csütörtöki epizódjában kiderült, hogy a 25 éves celebnek elege van az évek óta tartó tagadásból. A sminkmogul bevallotta, hogy plasztikai műtétje volt, és nem igazán van elragadtatva az eredménytől.

Az évadzáró epizódban elárulta, hogy nem sokkal azelőtt csináltatta meg a melleit, hogy teherbe esett lányával, Stormival, aki 2018. február 1-jén született. „Stormi előtt megcsináltattam a melleimet… nem gondoltam, hogy 20 éves koromban gyerekem lesz” – mondta a celeb.

A rajongók egyébként már régóta gyanítják, hogy Jenner mellnagyobbításon esett át, hiába esküdözött, hogy a push-up melltartóktól tűnnek nagyobbnak a keblei. “Gyönyörű melleim voltak. Természetesek. Egyszerűen gyönyörűek. Tökéletes méret, tökéletes minden. És nyilván azt kívánom, bárcsak soha nem csináltam volna ezt velük” – folytatta. „Mindenkinek azt javaslom, hogy várja meg a gyermekvállalást.”

A legfiatalabb Jenner nővér azt is hozzátette, hogy megszakadna a szíve, ha a lánya 19 évesen meg akarná változtatni a testét. „Ő a legszebb dolog. A legjobb anya és a legjobb példa szeretnék lenni számára. Bárcsak a helyében lehetnék, és másként csinálhatnám az egészet, mert akkor nem nyúlnék semmihez” – vallotta be Kylie.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images