Kate Beckinsale Playboy-nyusziként ünnepli az 50. születésnapját

2023. július 31.
A kor csak egy szám, különösen Kate Beckinsale számára. Alig néhány nappal 50. születésnapja után Beckinsale Playboy nyuszi-jelmezben pózolt követőinek a közösségi médiában. A jelmezt – szokás szerint – extrém magas sarkú cipővel és fekete nyuszifülekkel tette teljessé.
Kate Beckinsale

Kate Beckinsale két barátja, a latextervező, Nina Kate és Gabs Morpeth mellett áll a képen, mindhárman a nyusziruha különböző változatait viselik. A modell-színésznő egy fekete latex bodyban és szakadt harisnyanadrágban mutatja, hogy 50 felett sem áll meg az élet. 

„Az öregedés nagyszerű dolog”

Beckinsale július 26-án ünnepelte születésnapját, a hatalmas mérföldkő kapcsán érzelmes Instagram-posztot írt, amelyben az öregedés kiváltságáról elmélkedett. „Mondom, mi a helyzet” – írta Beckinsale a kísérőszövegben. „Az öregedés nagyszerű dolog. Szívből köszönöm a legvarázslatosabb napot, amely tele van örömmel és szeretettel, drága barátaim (…)”

Kate Beckinsale természetesen gyönyörű 

Beckinsale gyakran posztol az életéről az Instagramon, és nemrégiben visszaszólt a kritikusainak, akik plasztikai műtéttel vádolják. A vádak azután hangzottak el, hogy fantasztikus formában jelent meg a 2023-as cannes-i filmfesztiválon. „Nincs szálbehúzás, nincs botox, nincs lézer, nincs orrműtét, nincs töltőanyag” – reagált a színésznő a rosszmájú állításokra.

Fotó: Getty Images, Forrás: New York Post