Sztárpárok, akik 2020-ban találtak egymásra

2020. július 29.
Miközben jó néhány sztárpár kapcsolatát a koronavírus és az elrendelt házi karantén tette tönkre, meglepően sok híresség pont ebben az időszakban talált rá az új szerelmére.

Megan Fox és Machine Gun Kelly

Megan Fox és Brian Austin Green tíz évig voltak együtt, született három gyerekük is, a tavaszi koronavírus-járvány kellős közepén azonban bejelentették, hogy külön folytatják tovább. Ebben az időben a színésznő már egyre többször mutatkozott Machine Gun Kellyvel, akivel eleinte még nem tették nyilvánossá a kapcsolatukat. Az elmúlt hetekben viszont az énekes többször is nyilatkozott Megan Foxról, a minap pedig már Instagramon is felvállalták egymást.

 

View this post on Instagram

 

waited for eternity to find you again … 🔪💫❤️🔪

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly) on Jul 28, 2020 at 10:38am PDT

Kate Beckinsale és Goody Grace

A színésznőt és a kanadai rockert április 12-én kapták először lencsevégre, amint kézen fogva sétálnak, de később az is kiderült, hogy a pár már az év eleje óta randizik egymással. A kapcsolat miatt Kate Beckinsale-t sokan kritizálták, a fanyalgók szerint ugyanis a 47 éves színésznő tuslúgosan öreg a 22 éves pasijához. A színésznő a közösségi oldalán többször is kiállt már magáért és a párkapcsolatáért, miközben a nőket sújtó kettős mércére is felhívta a figyelmet. Beckinsale szerint, ha a társadalom szemében az teljesen rendben van, hogy ha egy idősebb férfi randizik egy fiatal lánnyal, akkor senkinek sincs joga az ő szerelmi életében vájkálni.

Kate-Beckinsale-Goody-Grace

 

Ezt olvastad már?

Demi Lovato és Max Ehrich

A sajtó május közepén szimatolta ki, hogy az énekesnőnek új pasija van, és bár Demi Lovato sokáig nem kommentálta a dolgot, múlt héten mindenki megbizonyosodhatott róla, hogy a hír igaz. Lovato és Ehrich ugyanis már el is jegyezték egymást. Az eljegyzést maga az énekesnő jelentette be Instagram-oldalán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Jul 22, 2020 at 10:46pm PDT

Ariana Grande és Dalton Gomez

Egy forrás még márciusban árulta el a People magazinnak, hogy az énekesnő és az ingatlanügynökként dolgozó Dalton Gomez már két hónapja randiznak egymással. Bár már hónapok óta együtt vannak, Grande a mai napig nem beszélt a kapcsolatáról, nem posztolt közös képet, és eddig még sehol sem jelentek megy együtt nyilvánosan.

 

Ben Affleck és Ana de Armas

Affleck és színésznő barátnője még tavaly télen forgatott együtt, és a szemtanúk szerint már akkor megvolt köztük a kémia. A kapcsolatuk végül idén márciusban lett nyilvános, mikor a lesifotósok lencsevégre kapták a párt, ahogy Costa Rica tengerpartján romantikáznak. A pár a koronavírus miatt elrendelt házi karantént is együtt töltötte, és a színész már a gyerekeinek is bemutatta új szerelmét.

 

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images