Hihetetlen, milyen nagy már Gigi Hadid kislánya

2023. augusztus 01.
A szupermodell lánya, Khai elképesztően cuki, és a fotók alapján rettentően élvezi a hajókázást, a gyümölcsszedést és a többi nyári programját.
Gigi Hadid

A július elrepült, azonban nem telt eseménytelenül – ezt igazolja Gigi Hadid legutóbbi Instagram-posztja, amely a kedvenc nyári képeit tartalmazza. A 28 éves szupermodell „Best of summer”, vagyis „A nyár legjava” címmel tett közzé egy csokornyi fotót, amelyekkel bepillantást enged magánéletébe. Az egyiken lovakat etet, a másikon zöldségeket szed a családi farmon, jó néhányon pedig a kislánya is feltűnik, aki már nem is olyan kicsike.

Az egyik képen a szeptemberben harmadik születésnapját ünneplő Khai – szivárványszínű ruhába és neonzöld cipőbe öltözve – egy hajó oldalának támaszkodik, trendszetter anyukájához hasonlóan pedig hosszú barna haját ő is félkontyban viseli. A többi fotón láthatjuk, ahogy Khai élvezi a hűsítő jégkrémjét, és hogy nagyon büszke a saját maga szedte áfonyára.

A nyári galériából kiderül az is, hogy Hadidéknál M&M’s-szel tálalt amerikai palacsinta is került az asztalra, Gigi stylist barátnője, Ashley Avignone meg is jegyezte a kommentek között, hogy „Nekem is kell ilyen palacsinta”. De úgy tűnik, hogy a szupermodell vidéki nyarát egy másik hollywoodi anyuka is megirigyelte: Kylie Jenner a szívet formázó kéz emoji társaságában azt kommentálta, hogy ez „az élet”. 

Ahogy ebből a posztból is látszik, Gigi – akinek nyári programjai között az is szerepelt, hogy ellátogatott jó barátnője, Taylor Swift koncertjére – féltve őrzi kislánya privát szféráját, de azt azért elárulta, különösen szereti Khaiban, hogy nem fél kipróbálni új dolgokat. „Imádom az ANYASÁGOT!… micsoda ajándék és hullámvasút egy kisembert felnevelni” – írta májusban az Instagramon, hozzátéve, hogy ha ételekről van szó, „egyszerűen büszke”, amiért miniatűr mása mindent megkóstol.

Khainak egészen biztosan mozgalmasan telik a nyara, hiszen sok időt tölt apukájával, Zayn Malikkal is. „Egész napokat vagyok vele úgy, hogy olyan dolgokat csinálunk, amiket ő szeretne – mondta az énekes néhány héttel ezelőtt a Call Her Daddy című műsorban. – Csak jól szórakozunk, én meg úgy érzem, mintha rajta keresztül újraélhetném a gyerekkoromat.”

Forrás: EOnline