Billie Eilish a szerelmi életéről mesélt a rajongóknak a Jesse Rutherforddal való szakítás után

2023. augusztus 14.
Billie Eilish megerősítette, hogy ő és Jesse Rutherford még mindig jóban vannak annak ellenére, hogy három hónapja különváltak útjaik.
billie-eilish-jesse-rutherford-pizsama-voros-szonyeg

Billie Eilish nem kér a szerelemből

„Nagyon-nagyon-nagyon jó barátok vagyunk. My homie forever” – írta az énekesnő, amikor egy rajongó szombaton az Instagramon Rutherfordról kérdezte. Amikor azonban egy másik rajongó megkérdezte tőle, hogy jelenleg randizik-e valakivel, Eilish csupa nagybetűvel azt írta: „NO SIRRRRRRRRR 😁😁😁😁”.

Szerelemből barátság

A 31 éves Rutherford és a 21 éves Billie Eilish, akivel holnap a Sziget Fesztiválon találkozhatnak a rajongók, körülbelül hat hónapig randiztak, mielőtt Eilish májusban megerősítette a Page Sixnek, hogy úgy döntöttek, véget vetnek románcuknak. „Megerősítjük, hogy Billie és Jesse útjaik barátságosan elválnak, és továbbra is jó barátok maradnak” – mondta akkor a képviselőjük.

billie-eilish-szerelmi-elet

10 év korkülönbség volt köztük

Az egykori párt először 2022 októberében hozták romantikus hírbe egymással, miután egy rajongó megosztott egy TikTok-videót, amelyen kézen fogva távoznak egy Los Angeles-i kísértetjárta labirintusból. Később november 1-jén tették hivatalossá a románcot az Instagramon. Elejét vették az életkorukról szóló pletykáknak azzal, hogy egy, a 10 éves korkülönbségükre tett poénnal jelentették be a kapcsolatukat.

A Vanity Fairnek adott interjújában a következő hónapban Eilish áradozott Rutherfordról, és megosztotta a magazinnal, hogy „nagyon izgatott és nagyon boldog” vele.

Fotó: Getty Images, ForrásPageSix