Kicsoda Gattyán Lili, a Sárkányok háza színészének állítólagos új barátnője?

2023. augusztus 14.
A Sárkányok háza főszereplőjét, Matt Smitht egy magyar származású modell-színésznővel, Gattyán Lilivel andalogva kapták lencsevégre Londonban.
Kicsoda Gattyán Lili, a Sárkányok háza színészének állítólagos új barátnője?

A The Sun brit bulvárlap robbantotta a hírt, miszerint a Sárkányok háza sztárja, a 40 éves Matt Smith egy magyar származású modell-színésznővel, Gattyán Lilivel randizik. A párt a lesifotósok lencsevére is kapták, amint a nyugat-londoni Marylebone egyik elegáns éttermében, a Fischer’s-ben vacsoráztak, majd Matt kutyájával sétálgattak. A lap egy szemtanút is idézett, aki azt állítja, hogy szinte izzott a levegő a két híresség között. A lesifotókat itt tudod megnézni.

matt-smith

Matt Smith

De kicsoda Gattyán Lili?

Bár Liliről idehaza egészen mostanáig nem sokat lehetett hallani, híres édesapját biztosan nem kell bemutatni. Lili édesapja nem más, mint Gattyán György, Magyarország 4. leggazdagabb üzletembere, a LiveJasmin elnevezésű szexkamera-szolgáltatás alapítója, valamint a Docler cégcsoport tulajdonosa. Lili Magyarországon született, majd az Egyesült Államokba költözött és ott tanult, nemrég saját fürdőruhamárkát indított, és néhány filmes produkcióban is feltűnt színésznőként. Ezen kívül az Instagram-oldala szerint befektetőként is tevékenykedik egy sportruházatot árusító márkánál.

Lilivel 2017-ben a Forbes beszélgetett: „Nemcsak egy elkényeztetett kisgyerek vagyok, meg akarom mutatni, hogy duplán megdolgozom a sikerért, és tudok dolgozni” – nyilatkozta akkor a magazinnak. 

Hogy Gattyán Lilit pontosan milyen kapcsolat fűzi Matt Smithhez, az egyelőre nem tisztázott.

Fotó: Getty Images