Rita Ora merész ruháján több a kivágás, mint a textil

2023. augusztus 17.
A 32 éves énekesnő az ausztrál The Voice népszerűsítéséhez választotta a különleges szabású és kétségkívül észbontóan szexi darabot.
Rita Ora megvillantotta izmos hasát és dögös harisnyakötőjét az Oscar előpartiján

Köztudott, hogy Rita Ora az egyik legmerészebben öltözködő sztár, aki nem riad vissza az egészen extra – sőt, gyakran kifejezetten megbotránkoztató – szettektől sem. Elég felidézni jégkirálynő ihlette ajkait vagy a legendás csúnya cipőjét, de merész pucérruhákban is többször láthattuk már. 

Most ismét bebizonyította, hogy még a Taika Waititi rendezővel való esküvője után sem fél hódítani, sőt, a közelmúltban talán még dögösebb és extravagánsabb szetteket választott, mint korábban. Most a The Voice nevű zenei tehetségkutató ausztrál kiadásának népszerűsítéséhez választott egy igencsak különleges darabot, egy fekete, kivágott ruhát. A kivágott jelen esetben talán enyhe kifejezésnek hat, hiszen a ruhában gyakorlatilag alig van anyag: Rita Ora hátát, dekoltázsát, hasfalának egy részét és csípőjét is megmutatja a merész fazon.

A szexi fekete ruha ráadásul nemcsak az énekesnő tökéletes alakját, de Rita Ora tetoválásait is látni engedi, amiből bőven van az énekesnő bőrén. Az biztos, hogy a különleges darab istenien áll neki – ebben a kommentelők is maximálisan egyetértenek.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images