5 sztárpár, akik a szakítás után is jóban maradtak egymással

2023. június 26.
Kapcsolatok jönnek-mennek, a barátságok azonban örökre megmaradhatnak. Ezt bizonyítják a következő sztárpárok is.
5 sztárpár, akik a szakítás után is jóban maradtak egymással

Kendall Jenner és Harry Styles

5 sztárpár, akik a szakítás után is jóban maradtak egymással

Kendall Jenner és Harry Styles 2019-ben

Kendall Jennerről és Harry Stylesról 2013-ban kezdtek el először pletykálni, miután látták őket párszor randizni, majd 2015 és 2016 között egy ideig jártak is, sőt a szilvesztert is együtt töltötték egy privát jachton. Nem volt egy egyszerű kapcsolat, de a jó viszonyt a szakítás után is meg tudták őrizni. Egy közös barátjuk korábban így nyilatkozott róluk: „Harry és Kendall nagyon jó barátok és mindig is azok voltak. Nem töltenek túl sok időt együtt, de ha találkoznak, akkor mindig remekül elvannak.”

Anna Faris és Chris Pratt

5 sztárpár, akik a szakítás után is jóban maradtak egymással

Anna Faris és Chris Pratt 2017-ben

A rajongók teljesen kiakadtak, amikor 2017 augusztusában, 9 év házasság után Anna Faris és Chris Pratt bejelentették a különválásukat. Szerencsére hamar kiderült, hogy az expár nagyon is jó viszonyban maradt egymással, olyannyira, hogy amikor Chris a válás után megkérte Katherine Schwarzenegger kezét, a nagy hírt rögtön megírta sms-ben Anna Farisnak. „Annyira örülök nekik. Tudtam, hogy meg fog történni, nagyon szeretem Katherine-t és nagyon szeretem Christ is. Boldog vagyok, hogy egymásra találtak” – nyilatkozta akkoriban Anna.

Kourtney Kardashian és Scott Disick

5 sztárpár, akik a szakítás után is jóban maradtak egymással

Kourtney Kardashian és Scott Disick 2015-ben

Kourtney Kardashian és Scott Disick hosszú évekig együtt voltak, miközben három gyereküket is nevelték, majd egyszer csak bejelentették, hogy a kapcsolatuk ezentúl nem több, mint barátság. De a barátság tényleg megmaradt köztük, hiszen azóta is rendszeresen járnak együtt nyaralni, és bátran kimutatják egymás iránti szeretetüket a közösségi médián is. Kourtney 2019-ben egyébként így beszélt Scottról: „Nem tudom, hogy pontosan mit értünk lelkitárs alatt, de Scott és én biztosan örökre részesei leszünk egymás életének. Bizonyos értelemben lelkitársak is vagyunk.”

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2020-ban

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2020-ban 

Na jó, Brad Pitt és Jennifer Aniston esetében nem volt szó azonnali barátságról a szakítás után… Az egykori álompár 2005-ben ment szét, az ezt követő évek pedig elég izgalmasan teltek mindkettőjük számára. Brad Pitt rögtön összejött Angelina Jolie-val és belevágtak a családalapításban, miközben az egész világ Jennifer Anistonon szánakozott. Szerencsére később Jennifer is megtalálta a boldogságot Justin Theroux mellett, ám, mintha csak a sors akarta volna, egy évvel azután, hogy Angelina beadta a válást, Justin és Jennifer is szétmentek. Ebben az időben a fél világ azért izgult, hogy vajon Brad Pitt és Jennifer Aniston ismét egymásra fog-e találni… A szerelem helyett ők a barátságot választották, és az utóbbi években egy irigylésre méltó jó viszony alakult ki az expár között. 

Taylor Swift és Joe Jonas

5 sztárpár, akik a szakítás után is jóban maradtak egymással

Taylor Swift és Joe Jonas 2008-ban

Taylor Swift és Joe Jonas 2008-as szakítása enyhén szólva is zűrös volt. A két sztár hónapokon át üzengetett a másiknak és több dalukba is beleszőtték a tönkrement kapcsolatukat. 2019 májusában azonban Taylor nyilvánosan is bocsánatot kért Joe-tól, amiért kilenc évvel korábban olyan gyerekesen kezelte a szakításukat. „18 éves voltam. Most már nevetünk rajta, de akkor kicsit túltoltam” – nyilatkozta az énekesnő Ellen DeGeneresnek. Egy hónappal később Joe reagált is erre a bocsánatkérésre és az alábbit mondta: „Ma már jó barátok vagyunk, és ez így van jól”. Taylor egyébként még ajándékot is küldött Joe-nak, mikor megszületett Sophie Turnerrel közös babájuk.

Fotó: Getty Images