Bill Murray egy nála 30 évvel fiatalabb énekesnővel randizik – Sztárpárok nagy korkülönbséggel

2023. június 09.
Pár hónapja kaptak szárnyra a pletykák, amik szerint Bill Murray és Kelis, a Milkshake című sláger előadója között több lehet barátságnál. Nézd meg, milyen sztárok élnek még együtt náluk sokkal fiatalabb vagy idősebb partnerrel!
Bill Murray Cannes-ban

A 72 éves Bill Murray újra szerelmes. Hollywoodi pletykák kezdtek keringeni a színészlegenda és a 43 éves, anno Milkshake című számával berobbanó Kelis kapcsolatát illetően, mikor egyre többször látták őket együtt Los Angelesben. A legutóbbi hírek szerint Murray követte az énekesnőt londoni koncertjére is, és az első sorból bulizta végig a fellépést, aztán pedig a backstage-ben is együtt voltak. A Children of Zeus zenekar osztott meg egy képet a fellépésükről a két sztárról.

Kelis férje tavaly halt meg gyomorrákban, két éve pedig Murray is elvesztette volt feleségét, két fia édesanyját, így pletykák szerint ezért is tudják nagyon jól megérteni egymást.

Nem Bill Murray az első, és nem is az utolsó sztár, aki nála jóval fiatalabb partnerrel randevúzik, mutatjuk, milyen sztárpárok élnek még együtt nagy korkülönbséggel.

George és Amal Clooney -–17 év

A Clooney házaspár tagjai mindketten nagyon jól festenek, így sokakat meglephet a kettejük közt lévő majdnem 20 éve korkülönbség. „Gyönyörű volt, vicces és természetesen nagyon okos. Szerintem ő cserébe csak annyit gondolt rólam, hogy öreg vagyok” – viccelődött Clooney, mikor Amallal való megismerkedéséről kérdezték. A pár 2014-ben házasodott össze, ikergyermekeik, Alexander és Ella pedig lassan már 10 évesek.

George és Amal Clooney

George és Amal Clooney

Steven Tyler és Aimee Preston – 39 év

Steven Tyler és Aimee Preston 2016 óta vannak együtt. Kezdetben Preston az énekes személyi asszisztense volt, innen virágzott tovább a kapcsolatuk. Aimee az Aerosmith énekese előtt dolgozott már Victoria Beckhamnek és a Trump családnak is.

Aimee Preston és Steven Tyler

Aimee Preston és Steven Tyler

Nicolas Cage és Riko Shibata – 31 év

Az 59 éves Cage és a 28 éves művész, Riko Shibata Japánban ismerkedtek meg 2020 környékén. Kapcsolatuk kezdetén a Covid miatt nem sokat tudtak személyesen találkozni, a lánykérés is FaceTime-on keresztül történt. Azóta megesküdtek Las Vegasban és tavaly megszületett lányuk, August Francesca Coppola Cage. 

Riko Shibata és Nicolas Cage

Riko Shibata és Nicolas Cage

Dennis Quaid és Laura Savoie – 39 év

Dennis Quaid, Meg Ryan exférje sokakat meglepett, amikor pár hónap randizás után feleségül kérte a 26 éves PhD-hallgató Laura Savoie-t Hawaii-n. „Laura épp egy selfie-t csinált kettőnkről, én pedig elővettem a gyűrűt és megkértem a kezét. Szinte összecsuklott az örömtől” – nyilatkozta az azóta ismét házas színész.

Dennis Quaid és Laura Savoie

Dennis Quaid és Laura Savoie

Sarah Paulson és Holland Taylor – 39 év

A többek között az Amerikai Horror Storyból ismert Sarah Paulson és a nála 39 évvel idősebb, Doktor Szösziben is szereplő Holland Taylor 2015-ben kezdett egymással randizni, és ez a hír akkoriban óriási hullámokat keltett. „Annyit tudok mondani, hogy totálisan szerelmes vagyok, és az ember, akibe beleszerettem, éppenséggel Holland Taylor” – zárta rövidre Paulson.

Sarah Paulson és Holland Taylor

Sarah Paulson és Holland Taylor

Forrás: mirror.co.uk, womenshealthmag.com   Fotó: Getty Images