Lehet, hogy Katy Perry és Orlando Bloom titokban összeházasodtak

2021. március 17.
Egy rejtélyes karikagyűrű jelent meg az énekesnő ujján.

Miután a koronavírus betörése miatt kétszer is el kellett halasztani az esküvőjüket, úgy tűnik, hogy Katy Perry és Orlando Bloom nem vártak tovább, inkább titokban gyorsan összeházasodtak – legalábbis a twitterezőknek ez a a teóriájuk. A pletykákat egy Page Six által közzétett fotó indította el, amit a párosról Hawaiin készítettek, és amin jól látható, hogy az énekesnő bal gyűrűsujján egy arany karikagyűrű díszeleg. (A fotót itt tudod megnézni.)

Perry és Bloom 2019 februárjában jegyezték el egymást, az esküvőjüket pedig eredetileg 2020 nyarán szerették volna megtartani Japánban. A koronavírus-járvány azonban az ő terveiket is felülírta, és bár még az első elhalasztás után reménykedtek benne, hogy a tavalyi évben oltár elé tudnak állni, végül nem lett belőle semmi. Ebben persze nagy szerepe volt annak is, hogy augusztusban megszületett a pár kislánya, Daisy, és az esküvőszervezés helyett a babázás kezdte kitölteni az idejüket.

A Page Six információit eddig még egyikük sem erősítette meg, vagy cáfolta, a hírt viszont, úgy tűnik, a rajongók készpénznek veszik.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!