Britney először szólalt meg a válással kapcsolatban: nem bírja elviselni a fájdalmat

2023. augusztus 22.
A múlt héten derült ki, hogy az énekesnő férje egy év házasság után beadta a válókeresetet.
Britney először szólalt meg a válással kapcsolatban: nem bírja elviselni a fájdalmat

Britney Spears és Sam Ashgari 2022 júniusában kötötték össze az életüket a sztár kaliforniai otthonában. Sam azonban „kibékíthetetlen nézeteltérésekre” hivatkozva múlt szerdán benyújtotta a válókeresetet Los Angelesben. Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Ashgari bántalmazással és hűtlenséggel vádolja feleségét.

Az énekesnő egészen mostanáig nem nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, csupán egy lovat ábrázoló fotót tett közzé, hogy elmondja követőinek, lovat szeretne vásárolni. Ám a napokban az énekesnő úgy döntött, nyilvánosan is kifejti a véleményét a válásról.

„Ahogy mindenki tudja, Hesam és én már nem vagyunk együtt… 6 év hosszú idő, szóval, kicsit megdöbbentem, de… nem azért vagyok itt, hogy elmagyarázzam, miért mert őszintén szólva ehhez senkinek semmi köze!!!” – kezdte az énekesnő. „De őszintén, én már nem tudtam elviselni a fájdalmat!!! Valamiféle telepatikus módon annyi üzenetet kaptam a barátaimtól, amitől elolvad a szívem, és köszönöm!!!”

Hozzátette, hogy az élete az Instagramom tökéletesnek tűnhet, de messze van a valóságtól. Szeretné megmutatni, hogy mit érez valójában, de mindig is titkolnia kellett a gyengeségeit – fogalmazott, majd úgy zárta le a bejegyzést, hogy „olyan erős lesz, amennyire csak tud”.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images