Natalie Portmannél betelt a pohár: elválik hűtlen férjétől

2023. augusztus 08.
11 év házasság után elválnak Natalie Portman és Benjamin Millepied útjai: a színésznő a hírek szerint a válás mellett döntött, miután kibukott férje hűtlenségi botránya.
natalie_portman

Ahogyan mi is megírtuk, néhány hete robbant ki a botrány Natalie Portman férje, Benjamin Millepied körül, akit egy 25 éves fiatal lánnyal hoztak hírbe. A pletykák szerint a 45 éves Millepied egy Camille Étienne nevű klímaaktivistával folytatott viszonyt: a Voici nevű francia magazin még júliusban közölt egy cikket, ami szerint a párost nemrég lesifotósok is lebuktatták, látták ugyanis őket bemenni ugyanabba az épületbe, ahonnan csak két órával később, 10 perc különbséggel távoztak. A cikk megjelenése után a People magazin is megjelentetett egy anyagot, ami azt állítja, hogy a hűtlen férj jelenleg is felesége bocsánatáért könyörög.

Most azonban úgy tűnik, nincs visszaút a párosnak, a US Weekly értesülései szerint ugyanis Natalie Portman már ki is mondhatta a válást. A portálnak nyilatkozó források szerint a pár tagjai keményen dolgoztak házasságuk megmentésén a botrány kirobbanása óta, de úgy tűnik, nem sikerült helyreállítaniuk a kapcsolaton belüli bizalmat, így végül a válás mellett döntöttek. Bár a magánéletére híresen vigyázó Portman egyelőre nem osztott meg részleteket, a helyzet alapján valószínűsíthető, hogy végül ő döntött a különválás mellett.

Natalie Portman férje egy 25 éves nővel lépett félre

Natalie Portman férje egy 25 éves nővel lépett félre

A 41 éves Natalie Portman és férje, a táncos és koreográfus Millepied 2012-ben házasodtak össze, és két közös gyereket nevelnek: fiúkat, a 11 éves Alephet és a 6 éves lányukat, Amaliát. A sztárpár egész idáig meglehetősen visszafogottan, botrányoktól mentesen élt, ezért is rázta meg annyira a rajongókat és a sztárvilágot egyaránt a néhány napja kirobbant megcsalási ügy. Portman és Millepied annak idején a Fekete hattyú című film forgatásán találkoztak 2009 elején, ahol a férfi koreográfusként dolgozott. A románcuk ellentmondásosan indult, mivel a hírek szerint a férfinak akkoriban barátnője volt, akivel végül Natalie Portman miatt szakított.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images