Angelina Jolie gyönyörű mintát varratott az ujjára

2023. augusztus 24.
Napok óta lázban van az internet népe, vajon a volt férjének üzen-e az új tetoválással Jolie. 
Szinte rá sem lehet ismerni Angelina Jolie fiára, annyira megSzinte rá sem lehet ismerni Angelina Jolie fiára, annyira megváltozottváltozott

Végre kiderült, mit ábrázol Angelina Jolie titokzatos tetoválása, amit a sztárok kedvenc tetoválóművésze, Mr. K az Instagramon a lényeget elhomályosítva mutatott meg a rajongóknak. 

Mr. K, aki többek között Matt Damon, Michael J. Fox, Doja Cat tetoválásáért felel, a rajongóknak azt a kérdést tette fel a rejtélyes poszt alatt, vajon a volt férjére, Brad Pittre utal-e Jolie új tetoválása.

A színésznő azonban egyértelműen tisztázta a kommentszekcióban, hogy a minta és Brad Pitt között „SEMMI” kapcsolat nincs.

Nem tőr a szívbe, inkább tőr az ujjba

A 48 éves Jolie-ról a hét elején paparazziképek készültek, amin már az új tetoválás is teljes pompájában látszódik. A minta egy kecses kis tőrt ábrázol, amit úgy terveztek meg, hogy úgy nézzen ki, mintha a bőrét szúrná át.

Jolie régóta az éles szimbólumok szerelmese, sőt, saját késgyűjteménye is van. 2008-ban egy interjúban elárulta, hogy családi hagyomány a késgyűjtés, édesanyja vitte el megvenni az első tőröket 11-12 éves kora körül.

(Ha közelről megnéznéd a tetoválást, lapozz jobbra az alábbi képen!)

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images