Pici, de annál szexibb fenéktetkók, amikkel diszkréten hódíthatsz a strandon

2023. július 05.
Hódítanak a fenékre tetovált apró minták, amikkel titkos, de annál dögösebb szimbólumokat hagyhatunk egyik legerotikusabb testrészünkön.

Ha tetováláson gondolkodunk, a fenekünk kifejezetten jó felület lehet egy bájos minihez, hiszen ritkán előbukkanó, de annál szexibb testtájról van szó. A (fürdő)bugyi alól elő-előbukkanó picike rajzok a domború idomokra vonzzák a tekintetet a strandon vagy az intim helyzetekben, de a hétköznapokban diszkréten pihennek a ruhánk alatt. Nem véletlen, hogy idén kifejezetten népszerűek a mini fenéktetoválások – most mutatunk egy szuper összeállítást, ha inspirálódni szeretnél!

1. Veszélyes állatok

Egy apró skorpió kifejezetten vagány választás lehet, amit csak az igazán tüzes és magabiztos személyek viselnek hátsó felükön.

2. Önszeretet a fenekeden

Ez a kis minta nagyon jó emlékeztető, hogy fogadd el és szeresd a tested, még akkor is, ha nem érzed „tökéletesnek”. Mert a tetoválás természetesen nem csak a kőkeményre formált fenekeken mutat jól!

3. Szexi kobrák

Ha valami látványosabb mintára vágynál, nézd meg ezt az elképesztően menő kobrás tetoválást, ami mindkét farpofát beteríti. Erotikus és egyben nagyon menő választás!

4. Humorra hangolva

Nem kell nagyon komolyan vennünk magunkat – és a fenekünket sem. Egy apró, vicces minta jól megmutatja a játékos, könnyed oldalunkat.

5. Titkos üzenet

A hátsó felünk lehet egy számunkra fontos üzenet büszke hordozója is – így nem kell ország-világ előtt hirdetnünk, de annak, aki látja, sokatmondó lehet!

6. Óda a nyárhoz

Az igazi nyár- és legfőképpen vízimádók számára ideális választás lehet egy ilyen minimalista tetoválás. Az alábbi kis hullám visszafogott, diszkrét, mégis nagyon jól kifejezi azt a bizonyos nyári, vízparti életérzést.

7. Örök klasszikus

Egy egyszerű szív nem a legeredetibb, de időtlenül bájos minta, ami kifejezetten jól mutat a fenekünkre varrva!

8. A kocka el van vetve

Ha valami szokatlan, de izgalmas választásra vágysz, nézd meg ezeket a bájos, szívmintás dobókockákat. Ötletes, kreatív és kiszámíthatatlan – pont, mint a viselője!

9. Édes örömök

Ha szereted az édes falatokat és még az sem zavar, ha mindez a fenekeden is meglátszik, tetováltasd kedvenc finomságodat a hátsó feledre! Egy szelet torta, egy hűsítő jégkrém vagy egy ízes nyalóka is jól mutathat.

10. Csillagok, csillagok

Újra hódít a New Age és az asztrológia, így nyugodtan gondolkodhatunk ebben a tematikában is, ha fenéktetkót keresünk. Az égitestek és az űr szimbólumai misztikus és egyben szexi aurát kölcsönöznek majd viselőjüknek!

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images