Meghan Markle legjobb barátnője egy szőke herceg oldalán tűnt fel

2023. augusztus 21.
Az illető pedig nem más, mint Vilmos herceg 24 éves keresztfia.

Meghan Markle egyik legközelebbi barátnője, Delfina Blaquier többször nyilatkozott már a hercegnéről. „Olyan csodálatos és erős nő. Erősebb, mint gondolná. Mindig támogatni fogom őt” – mondta. Ám úgy tűnik, hogy nem ő az egyetlen koronás barátja.

A Hello magazin figyelt fel rá, hogy Delfina Instagramján egy különös fotó bukkant fel. A fekete-fehér képen a nő a 24 éves, görög-dán herceg Konstantin-Alexiosz oldalán látható, aki Pál görög koronaherceg és Marie-Chantal hercegnő második gyermeke.

Delfina Blaquier és Konstantin-Alexiosz

Delfina Blaquier és Konstantin-Alexiosz (Fotó: https://www.instagram.com/delfinablaquier/

A herceg New Yorkban született, de Angliában nevelkedett. Keresztapja pedig nem más, mint Vilmos herceg.

Delfina Blaquier és Konstantin-Alexiosz

Delfina Blaquier és Konstantin-Alexiosz (Fotó: https://www.instagram.com/delfinablaquier/

Azonban felhívnánk a figyelmet arra, hogy Delfina Blaquier már rég nem szingli. Még 2004-ben ment feleségül Nacho Figueras pólójátékoshoz, akitől négy gyermeke született.

Nacho egyébként Harry herceg barátja, gyakran tölt fel közös képeket a közösségi oldalaira. Az egyiken például azt mutatták be, hogy mennyire fárasztó a feleségeikkel shoppingolni. „Sok éve ismerem Harry herceget, és tudom, hogy mindig is szeretett volna valakit, akivel családot alapíthat. Ezért nagyon örülök, hogy Meghan oldalán boldognak látom őt” – nyilatkozta Nacho.

Nacho Figueras és Harry herceg
3 fotó megtekintése