III. Károly béketárgyalásra hívta Harry herceget

2023. augusztus 22.
„Bárki bármi gondol, Károly nagyon szereti a fiát, de Harry hatalmas sebet ejtett rajta az interjúival.”
Károly király csak ezzel az egy feltétellel bocsátana meg Harryéknek

A hírek szerint Harry herceg a jövő hónapban találkozhat az apjával. III. Károly ugyanis béketárgyalásra hívta a fiát. A találkozóra akkor kerül sor, amikor Harry egyébként is Európában lesz az Invictus Games miatt, az uralkodó pedig visszatér Londonba a balmorali nyári vakációjáról. Azonban a Mirror értesülése szerint Károlynak volt egy kikötése a találkozót illetően…

 
Ha Károly és Harry béketárgyalására sor került, akkor apa és fia először fog egymás szemébe nézni a májusi koronázás óta. Végre lehetőségük lesz bővebben beszélni Harry januárban megjelent, A tartalék című könyvéről is, amelyben a herceg több vádat is megfogalmazott az apját illetően. Azt írta, hogy Károly mindig előtérbe helyezte a saját szükségleteit az övénél.

Kevesebb szereplést kérne Károly

„Bárki bármi gondol, Károly nagyon szereti a fiát, de hatalmas sebet ejtett rajta az a támadás, amit Meghan és Harry intézett a királyi család ellen. Azt azonban a hercegnek tudnia kell, hogy szükséghelyzetben mindig számíthat az apjára, ám fiának meg kell húznia a határt a nyilvános szerepléseit illetően” – magyarázta a palota egyik munkatársa az OK! magazinnak.

Harry herceg, III. Károly, Vilmos herceg és András herceg

Harry herceg, III. Károly, Vilmos herceg és András herceg. A fotó II. Erzsébet temetésén készült Windsorban (Fotó: Getty Images)

Harry és Meghan szeptemberben vesz részt a Invictus Games düsseldorfi záróceremóniáján, ahol a 38 éves herceg beszédet mond majd. 

Augusztus végén lesz elérhető a Netflix platformján a Heart of Invictus című dokumentumfilm, mely a Harry által 2014-ben alapított Invictus Games-ről fog szólni.  

Eközben Meghan Markle a filmes visszatérését tervezi. A hírek szerint hamarosan Ari Emanuel, a William Morris Endeavour ügynökség, Los Angeles-i nagy hatalmú munkatársa fogja képviselni őt. Ez az oka annak is, hogy költözésre készülnek a férjével.

Fotó: Getty Images