Meghan Markle kivirágzott Harry nélkül – rendhagyó barátnős szelfi bizonyítja

2023. augusztus 17.
Harry herceg még mindig Ázsiában van, de Meghan Markle látszólag nem szomorkodik miatta: rendhagyó barátnős szelfijén csak úgy ragyog a boldogságtól.
Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott.

Mi is megírtuk már, hogy Harry herceg hosszabb ázsiai munkaútra indult – eközben Meghan Markle maradt otthon Amerikában a két gyerekkel. Néhány nappal ezelőtt már bejárta a sajtót a hír, hogy a férje nélkül maradt hercegné kirúgott a hámból: akkor egy Taylor Swift-koncerten bulizott hatalmasat egy barátnőjével Los Angelesben. Nem olyan régen azonban már egy különös tapasszal a karján kapták lencsevégre Meghan Markle-t, amiből sokan arra következtettek, hogy nem bírja jól az egyedülléttel járó stresszt.

Most azonban úgy tűnik, hogy a hercegné nagyon is jól érzi magát férje távollétében. A nemrégiben születésnapját ünneplő Meghan Markle a napokban barátnőivel találkozott, akikkel rendhagyó módon egy közös szelfit is készített. A képet Myka Harris posztolta a „megkésett szülinapi buli” szöveggel, a képen pedig betaggelte Serge Normant fodrászt is, aki 2018-ban Meghan esküvői frizuráját is alkotta.

A fotón Meghan Markle egy egyszerű fekete ujjatlant és egy látványos aranyláncot visel, és láthatóan csak úgy ragyog barátnői társaságában. Mostanában sokat pletykáltak arról, hogy megromolhatott a viszony Meghan és Harry között – lehetséges, hogy ez a kép is ezt bizonyítja?

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images