Bradley Coopernek megvan a véleménye exe és Tom Brady viszonyáról

2023. július 26.
Pár napja derült ki, hogy Bradley Cooper gyermekének anyja, Irina Shayk és Gisele Bündchen ex-férje, Tom Brady együtt lehetnek.
Bradley Cooper

Bradley Cooperhez közel álló személyek szerint eleinte úgy tűnt, a színész eléggé kiakadt azon, hogy gyermeke édesanyja, az egykori szupermodell Irina Shayk a volt NFL-es focistával, Tom Bradyvel randizik. Pár napja láttak ugyanis napvilágot a képek, amiken Brady a kocsijához kíséri Irinát, ahol bensőségesen beszélgettek tovább, miközben a sportoló a modell arcát cirógatta, és a hírek szerint ezt a jelenetet megelőzően együtt töltötték az éjszakát (a képeket ITT tudod megnézni!). A legfrissebb információk szerint nem igaz, hogy Cooper kiborult volna az új pasiról szóló híreken, az ismerősök szerint egyelőre kivár, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy bármi komoly dolog is kisülhet majd a 37 éves Irina és a 45 éves Tom  a románcából.

Tom Brady és korábbi felesége, a szintén modell Gisele Bündchen tavaly októberben váltak el 13 év házasság és két közös gyerek után. Bradley Cooper és Irina Shayk, akiknek egy közös lányuk van, 2019-ben szakítottak. A dolog pikantériája, hogy többen is tudni vélték, tavaly novemberben ismét közeledni kezdtek egymáshoz, hogy kislányuk mellé újabb gyermeket vállaljanak. A jelek szerint ez a terv mégsem jött össze egyelőre.

Forrás: pagesix.com    Fotó: Getty Images