Kegyetlen szabályoknak kellett megfelelnie Miley Cyrusnak gyereksztárként – nem csoda, hogy elege lett

2023. augusztus 31.
Az egykori Disney-sztár egy TikTok-videóban mesélte el, hogyan nézett ki egy napja 12-13 évesen, amikor Hannah Montanaként ismerte őt a világ.
Kegyetlen szabályoknak kellett megfelelnie Miley Cyrusnak gyereksztárként - nem csoda, hogy elege lett

Miley Cyrus egy a számos Disney-sztár közül, akiket fiatalkorukban példaképnek akartak nevelni más gyerekek számára. A fiatal színészeknek mindig tökéletesen kellett viselkedniük és kegyetlen időbeosztás szerint kellett élniük. Nem is meglepő, hogy előbb vagy utóbb szinte mindegyikük lázadni kezdett.

Cyrus gyerekkora sem volt különb sorstársainál. 12-13 évesen 5:30-kor kezdődtek 12 órás munkanapjai, ahová akár kilenc interjút és két fotózást is besűrítettek. Hajnalban a sminkeshez és a fodrászhoz vezetett az első útja, hiszen már reggel 7 órakor készen kellett állnia a híradós szereplésre.

Ezt követően volt még három élő interjúja reggel 7:45-kor, 8:15-kor és 8:45-kor, valamint egy 90 perces meetingje a szerkesztőkkel, mielőtt délre visszament volna a szállodájába. A menetrend szerint ekkor kezdődött az ebédideje, majd rohannia is kellett tovább egy újabb fotózásra, amit egy másik fotózás és interjú követett. Volt rá példa, hogy ezek után még este 6-ra is szerveztek neki egy interjút, majd negyed 7-re még egyet.

A következő napja reggel 7-kor kezdődött és este fél 8-kor ért véget, majd hazarepült, hogy Hannah Montanát forgasson – még szombaton is, hétfőn pedig kezdődött minden elölről.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images