Al Pacinót eltiltanák 3 hónapos gyerekétől

2023. szeptember 07.
Alig pár hónapja derült ki, hogy Al Pacino 82 évesen ismét apa lett, most úgy tűnik, mégsem vehet részt kisfia életében. 29 éves barátnője hivatalosan is kizárólagos felügyeleti jogot kért.
A színész annyira benne maradt a method actingben, hogy rendőrnek öltözve a hazafelé tartó úton leállított egy kamionost

Al Pacino 29 éves barátnője, Noor Alfallah szerdán beadta a hivatalos papírokat, melyekben közös fiúk, Roman teljes felügyeleti jogát kérte. Májusban mi is megírtuk, hogy a most 83 éves Al Pacino negyedszerre is apa lesz: a színésznek már van egy 33 éves lánya, Julie-Marie, akinek egy színipedagógus, Jan Tarrant az édesanyja, 22 éves ikergyermekei, Anton és Olivia pedig Beverly D’Angelótól, a Hair musical színésznőjétől születtek, akivel 1997-től 2003-ig alkottak egy párt.

Most nagyon úgy tűnik, Alfallah nem igazán szeretné, ha a színészlegenda részt venne a három hónapos csecsemő életében. Az ET forrásai szerint az édesanya kizárólagos felügyeleti jogot kért, és „észszerű keretek között történő látogatást” engedélyezne csak Pacinónak. Emellett a színész továbbra is beleszólhatna a gyerek életét érintő fontos kérdésekbe, például az oktatását vagy az egészségét illetően.

A helyzetet még különösebbé teszi a tény, hogy a hírek szerint a páros nem szakított – így nem egyszerű elképzelni, pontosan hogyan is látják párkapcsolatuk és Roman nevelésének jövőjét. 

A Pacino és Alfallah közötti románc híre először 2022 áprilisában robbant, de azt is lehetett hallani, hogy már a koronavírus-járvány kezdete óta gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz. 

Forrás: ET Fotó: Getty Images